Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FILIPWROZ

WROZE - 1 PYTANIE

Polecane posty

Gość karmelowaa
to jak tylko 1 pytanie to powroz co bedzie dalej ze znajmoscia z Krzyskiem - czy wyjdzie z tego jakis zwiazek ??????

Gość jadziaaaaaaaaaaa
Kiedy spotkam miłość?

Gość FILIPWROZ
tralalala0987 ----------> Karty nie powiedzialy kiedy, ale powiedziały, że chyba na jakimś wyjeździe! tikirikituk ---------->Jeszcze w tym roku! bo ja kochac chce ------>Spotkasz różnych takich nieodpowiednich w międzyczasie. x*x ----------->Nie wydaje mi się żeby kogoś mial, ale smutku tez wielkiego nie widze. Chyba ... Zabawe. zdolowananaaa ------->Karty odradzają Ci pakowania się w to, bo Ty jeszcze nie wiesz, ale nadejdzie taki co przebije tego 10 razy. kacha 123456 --------->Nie musze Ci mówic. I tak spotkasz :) airashii ------->To mało sensowna znajomość a co do pracy to nie wiem czy nie za granicą w tym roku... Etincelle de nuit ----->Karta sprawiedliwość...Hmmm :) Więc chyba spełni! ;)

no...jest to bardzo prawdopodobne w jego wkonaniu. Dzięki

Gość kurczakblady
czy pójście teraz na kurs prawa jazdy jest dobrym pomysłem?

Gość pomkaolka
kiedy schudne wreszcie do wymarzonej wagi?

Gość zdolowananaaa
dziekuje Ci za ta ostatnia odp :)...mam nadzieje ze sie spelni bo mecze sie strasznie z tym obecnym uczuciem :O

Gość kurczakblady
a jeszcze z innej beczki - czy moja ścieżka zycia przetnie się jeszcze ze ściężką życia P.?

Gość funia lalunia
Czy się ochajtamy- małgorzata i grzegorz:)

Gość FILIPWROZ
karmelowaa --->Możliwe, że będziesz musiała a fajną współlokatorka napewno znajdziesz. zdolowananaaa ---->Tez miałem dawno temu tak jak Ty. Męczyłem się 2 lata. Tobie będzie dane męczyć się mnie... A potem nadeszło to oczekiwane :) karmelowa ---->Pisany jest Ci inny. zbisława ... ----->To chyba żart... Anilana 000001 -------->Tak. jadziaaaaaaaaaaa -------->W tym roku.

Gość kacha 123456
podpowiedz trochę bo ja czasami "slepa"jestem i nie widzę i przechodze obok...a jestem juz "starsza" 30-stka, więc czas leci...podpowiedz cos ,jakąs mała wskazówke:)

Gość zdolowananaaa
watpie czy moge mocniej kogos pokochac...to chyba nierealne ..ale musze uwierzyc Ci na slowo:)...juz nie bede Cie zadreczac i zmykam dzieki jeszcze :) troszke mi lepiej:) 🖐️

Gość hahjashaksja
A czy on mnie kocha??

Gość karmelowaa
dzieki za odpowiedz :-) ale napisz w skrocie jaki inny facet jest mi pisany znam go czy dopiero poznam ????????????????????????????????????

Gość jadziaaaaaaaaaaa
dzięki wielkie!jeszcze tylko jedno malutkie pytanie plisss Czy ta miłośc którą spotkam bedzie z mojego otoczenia czy tez ktos zupełnie niespodziewany?

Gość izbisława ...
Co jest żartem? Ja pytałam poważnie ... Spotkaliśmy się po latach, a on ma do mnie żal ... Za czasy nastoletnie .. Chyba wiązał ze mną nadzieję, a ja tego nie zauważyłam .. Reaguje na mnie dość emocjonalnie ... więc pytam, co będzie dalej ...

Gość Anilana 000001
dziękuję bardzo za optymistyczne wróżby:) Jeśli można, chciałam zapytac jeszcze o zdrowie moich rodziców w kilku następnych latach

Gość FILIPWROZ
x*x ---->Nie przejmuj się. Facet pare piw wypije, wyjdzie z kumplami i już świat różowy... Takich pełno. kurczakblady --->Karty mówią, że nie :D pomkaolka ----->Oj, od Ciebie zależy. zdolowananaaa ------->Karty mi powiedziały, że nie znasz go do końca i więcej kochasz wyobrażenie. kurczakblady -------------->Oj tak! Przetną się. :D funia lalunia ---------->Ale czy napewno wy się pytacie? Karta pokazuje, że nie pytają się zainteresowani :S lamia 2 ------------>Uda, ale karty nie mówią kiedy, bo nie chcą i tyle. Nie wiem czemu, ale one mówią zawsze to co chcą.

Gość Ewunnnnnnka
Czy powinnam się z nim rozstać?

Gość tikirikituk
a jak poznam to swoja druga polowke?

Gość zdolowananaaa
to prawda nie znam go dobrze moze wcale nie jest taki cudowny ? moze wyjdzie mi to na dobre? zobaczymy....

Gość funia lalunia
Nie oni się pytali..chcialam poprostu wiedzieć:( a nie odpowiedzą w ten sposob karty??

Gość kurczakblady
co do pytania o przeciięcie naszych dróg czy karty są w stanie przewidzieć kiedy to nastąpi? jeśli nie ma takiej możliwosci czy mogą odpowiedziec na pytanie czy to nastąpi jeszcze w tym roku?

Gość funia lalunia
Ale chyba naprawe znasz się na tym.. skoro wyczuleś tą sprawę:)

ok dziekuje, ale na samo koniec, czy moge zapytac jeszcze, naprawde ostatnie pytanie, czy ta moja rodzina bedzie szczesliwa, czy ja bede?

Gość bo ja kochac chce
dziekuje:)🌻

Witam Mam pytanie odnosnie mojego meza, ktory probuje dostac sie do pewnej grupy osob zwiazanych z jego hobby - chcialabym wiedziec kiedy moze liczyc na przyjecie do tego grona (wiem ze nie nastapi to w najblizszym czasie ale moze juz cos jest na rzeczy ) data urodzenia 04.11.1981