Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka444

czy to prawda że faceci tu piszący to tak naprawdę kobiety?

Polecane posty

Gość kaka444

i że tu jest tylko kilku facetów?

Gość faceci tu piszacy
to projekty.🖐️

Gość tu nikt nie jest sobą
:o

a tak na marginesie,niektórzy męzczyzni mogą udawac kobiety.dlaczego taka mozliwosc wam nie przyszła do głowy?? :D

Tak, jest spoko, ale niektórzy jednak świntuszą...! :( Prawda Tomku...? :(

Gość trudno powiedzieć
ale niewątpliwie można rzec że z prawdziwymi facetami niewiele mają wspólnego.:classic_cool:

Gość kaka444
wczoraj czy przedwczoraj jakaś dziewczyna pisała że tu dużo facetów komentowało jakieś zdjęcia z naszej klasy a na jej profilu były same kobiety i 3 mężczyzn

Gość nie kszań
jarek dlaczego nienawidzisz kobiet? zrobily ci cos? dlaczego uogólniasz?

tak dokładnie niestety prawdziwych facetów tu nie ma....ale jestem miła kobeta... :)

Gość nie kszań
smutne to jarku.

Gość nie kszań
dla nas nie jest smutne to ze ty nas olewasz, tylko to ze jestes tak ograniczony jak zreszta 3/4 facetow na tym swiecie:D :P

Gość nie kszań
hheheh zal mi ciebie. pewnie nigdy kobiety nie miales. zadna cie nie chce i dlatego sie mscisz :P no coz szukaj, to moze znajdziesz. a skoro nienawidzisz kobiet to rozumiem, ze pozostalo ci bycie gejem. mozna i tak :)

Jarek lubi tylko soczyste obciągi kolegom z budowy. Kobiety? A co to? On widział tylko tranzystora jak był z kolegami na łowach i tak się podniecił wypchanymi cyckami, że nie zauważył iż w dupę popycha go długi murzyński kutas :( Ależ mnie wtedy wyjebało ;( Jarku miej litość nad swoją dupą! Kobiety, przepraszam za Jarosława. On taki nie obyty. Myli kobiety z murzyńskimi dziwkami z dzielnicy rozkoszy. Jak wyskubie brwi i ogoli klatę to nawet przypomina matkę zastępczą z plemienia Masajów. Jego męskie cycki sięgają ziemi, a mały wacek smutnie dynda w gąszczu łonowym nie dając nawet najmniejszego znaku życia... Zagubiony w dziczy i wszach. Jak zobaczy cipkę w okolicy 80 roku życia będąc pacjentem domu starców podczas zbiorowej kąpieli leczniczej zwróci wam honor kobiety. I zapłacze ze wstydu cytując słynną już odę do cipki... :o

Ale ja jestem Twoją dupą przecież! Jarek, kurwa rzesz. Własnej, tłustej, owłosione dupy się wypierasz? Następnym razem nie zacisnę zwieraczy i będziesz srał pod siebie nie tylko na widok męskiego członka!

Gość nie kszań
jarek sam sobie wyrobiles opinie poyeba :) jakie to zalosne :) no ale teraz przynajmniej wiadomo, ze jestes po prostu gejem :D aha a jak tam twoje wały z kołdry? :classic_cool:

Gość mama Jasia co ma kutasia
przeciez tak 100% pewnosci to nikt nie ma , kto jest kim:O nawet modki kreca, to komu tu ufac:O tez bywa ,ze jestem dziewczynka to znow chlopaczkem:) zalezy na co jest zapotrzebowanie:D

co wy pieprzycie😠 skoro Jarek to baba, to jakim cudem ma byc gejem:O fksacja was bierze:D

Gość nie pytajcie o nick
Tak. Ja jestem kobietą, a piszę tu jako facet - zresztą ogólnie znany na kafeterii :) Ale nie pytajcie mnie o nick.

pewnie ty to ten w ktorym sie kocha polowa kafe:D ozesz TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie kszań
nie schlebiaj sobie cioto. za znanego sie uwazasz? cos ci sie we lbie poprzestawialo i to ostro :D jesli juz chcesz byc znany to i tak zaslyniesz tylko z malego mozdzka i ptaszka :classic_cool: no i jak z tymi wałami kołdrowymi, boś mi nie odpowiedzial :classic_cool:

Jarek:) zabierz mnie do Wednia

Gość nie pytajcie o nick
Hmm.... Jako kobieta dokładnie wiem czego chcą kobiety. Co chcą czytać, jakich facetów lubią i jak lubią być traktowane. :P Stworzyłam wirtualnego idealnego mężczyznę. W sekrecie (:P) Wam powiem że na mój mail przychodzi mnóstwo wiadomości od Was...

Azaliż jest tylko jeden mężczyzna, który budzi szybsze bicie serca w większej ilości zacnych kafeterianek... :D Zwie się on Komiczne ;)