Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awera

rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

moze pomozece cos wymyslic a wiec jutro ide na rozmowe w sprawie pracy i zastanawiam sie jak by zadano mi pytanie 1. opowiedz coś ciekawego.....to co mam opowiedzieć.wie ze to głupie ale w sumie nic do głowy mi nie przychodzi?? 2 jakim zwierzęciem chciałabyś być czy moge opowiedziec taki kawał jasiu - pyta się pani - biorąc pod uwagę twoje lenistwo, jakim zwierzęciem chciałbyś być? - Wężem. - A dlaczego? - Bo leże i idę... czy to głupie i sobie darowac i powiedziec ze ptakiem bo chce byc wolna, niezalezna itd.. praca ankieter

Gość pytpytpyt
a skad wiesz ze beda Cie pytac o takie rzeczy?

kolezanka była ostatnio na rozmowie w tej firmie i taki pytania jej zadawali wiec wole sie upewnic

haha, to z wezem dobre, ale troche bys wyszla na leniwa, co moze niekoniecznie zostaloby docenione na rozmowie kwalifikacyjnej. Ja mialam takie pytanie ostatnio i powiedzialam, ze delfinem: bo jest inteligentny, towarzyski i wolny. A cos smiesznego, hmm, to w ogole zadaja takie pytania na rozmowie kwalifikacyjnej? Po co? No chyba ze na clowna ;)

moze jakas ktoś ciekawa historyjke zapoda krótka zwiezła czy ciekawe bedzie jak powiem ze mój ojciec był reprezentantem polski w rugdy....;)

pytan zadnych mi nie zadawali:P prace dostałam powiedzcie mi tylko czy za ankiete 2 zł to mało duzo zawiera w sumie 5 krótkich pytan

Gość sejsmonda
a jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na korportera gazety bezpłatnej ? :classic_cool: mogą zadawać takie pytania : Jak sprzedasz klientowi dwa lewe buty, tak żeby nie było reklamacji ?

Po pierwsze to koLportera. Po drugie to pytanie z dwoma lewymi butami jest sprzeczne z zasadami sprzedaży. A jeśli chodzi o pytanie o zwierzę, to najlepiej powiedzieć, że mrówką albo pszczołą :) Ale nie wiem, czy ktoś w to uwierzy :)