Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JAsamaTU

Smutno

Polecane posty

Gość amant*69*
trzeba sobie kogoś znaleźć, a nie marnoiwać zycie przed komputerm

Gość wcale że nie
ja jestem tu i mój fredzio. Chcesz poznać fredzia (dogłębnie)?

Gość kdddedddd
czy wy faceci zawsze musicie wszystko utrudniac? :( ciezko zwyczajnie odpisac na smsa? piszecie tylko wtedy kiedy macie jakis interes...

otoz to! o to chodzi, ze znalazlam tylko ten osobnik najwyrazniej bawi sie tym co ja do niego czuje :( albo ja to tak odbieram sama juz nie wiem :(

Gość amant*69*
do k: jakby kochał to by odpisał:p do samej: a dlaczego sadzisz, ze sie bawi Toba?

bo czasem rozmawia ze mna tak jaby swiata poza mna nie widzial, a czasem nie odzywa sie ladny kawalek czasu, a jezeli ja napisze mu np smsa to mam wrazenie, ze ten sms jest "bez duszy" napisany ot tak poprostu zeby odpisac

sms z dusza.. WTF? sms to sms, a nie poezja elektroniczna.

Gość amant*69*
Ty w sumie powinnaś wiedzieć czy się bawi Tobą czy nie, przez forum ciężko stwierdzić to ale jak masz jakieś wątpliwości to coś musi być nie tak

"sms bez duszy" to cos jak "witam, co u ciebie?" a w odpowiedzi dostajesz magiczne słowo "nic" co prawda tak nie odpisuje, ale tym przykładem najlepiej wytłumaczyć mi co znaczy pojęcie "sms bez duszy"

właśnie o to chodzi, że ja już się gubię w swoich myślach i tak naprawdę to już nic nie wiem... po części rozumiem kdddedddd

po mojemu to sms na odpiernicz. ja nawet tak kolezankom nie odpisuje.

źle mnie zrozumiałeś, on też tak nie odpisuje, bo zawsze coś tam napisze. Tym co napisałam powyżej chciałam Ci zobrazować co w moim pojęciu znaczy "sms bez duszy".

to najwyraźniej ja jestem przewrażliwiona..., ale mniejsza o to, mi chodzi głównie o to, czy jak zależy wam na dziewczynie to też macie takie akcje, że możecie się do niej nie odzywać jakiś tam dłuższy czas czy piszecie do niej np kilka razy w tyg?

Gość sama ile masz lat

Gość amant*69*
jak jestem już z kobietą i na niej mi zależy, to codziennie piszę

Gość amant*69*
hehehe "kręcenia" roznie, przewaznie tak w 2-3 dni w tygodniu wiecej popisze

heh dzięki za odp ;) a mi pozostaje chyba tylko czekać aż sytuacja sama się wyjaśni...

Gość sama ile masz lat
tak to ważne, bo wnioskuje że jesteś jeszcze szczeniarą która sika po gaciach do faceta który ją zlewa :classic_cool: nie odpisuje ci bo w danej chwili obraca inną, ciebie se zostawi na poniedziałek 🖐️

Gość amant*69*
w ogole mi sie zdaje, ze kolesia nie interesujesz jakbydziewczyna, ktora podoba mi sie, pierwsza wysyla smsa do mnie, to na pewno nie odpowiadalbym sucho, a wrecz chcialbym jeszcze pociagnac dalej smsowa rozmowe

heh, no czasem jest i tak, że pisze do mnie sam i potrafimy pisać smsy nawet cały dzień, a czasem jest tak, że się nie odzywa jakiś dłuższy czas albo właśnie odpisze tylko na moje pytanie i koniec. do "sama ile masz lat": spójrz na moją stopkę :)

Gość ale przeżywacie
dlatego się z tobą nie kłóce tylko grzecznie mówie jak sprawa wygląda :classic_cool: debilem jest ten kto nie widzi jak obiekt jego westchnień działa na kilka frontów :D szacuneczek dla faceta że mu się taka tępa strzała trafiła 🖐️

Gość inny amant
Mnie też zdaje się, że chłopaka nie kręcisz. Ja zawsze potrafiłem normalnie, bez żadnego emocjonalnego zaangażowania rozmawiać z dziewczynami. To co wydawało się dla mnie normalne, dziewczyny odbierały inaczej. popadały w jakieś obłędy, na początku że się w nich kocham, a później, że totalnie zlewam. Dlatego też nie mam prawie w ogóle koleżanek.