Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JAsamaTU

Smutno

Polecane posty

Gość to zrób mu loda
przy najbliższej okazji z wdzięczności że cie tak kocha a ty jego 🖐️ ps - jesteś pusta jak wiadro, nie dziwie się że koleś inną na boku obraca :D ps2- daj se z nim spokój - dobrze ci radzę - zanim staniesz się pierwszą dziwką osiedlową którą ten koleś wyśmieje, nie narzucaj się facetowi bo on cie wyraźnie zlewa, może cie to nie interesować ale opini kurwy ja nie będę miał tylko ty głupolku 🖐️

Gość veaax
a ile On ma lat?

Gość markotna alaaa
chyba zabawką jesteś jego; może liczy na seks ale na pewno na dłużej z tobą nie bedzie

Gość przecież ona
i tak nas nie posłucha tępa strzała zawsze będzie tępa :o

Gość Scout Finch
nie wyobrażam żeby jakis facet zlewal dziewczyne na ktorej jej zalezy, wniosek jeden nie zalezy jemu na tobie; moze dla seksu jeszcze kontakt utrzymuje?

a dlaczego zakładasz z góry, że to ja się narzucam? przecież nie znasz ani mnie ani całej sytuacji i zadziwię Cię bo to on się pierwszy odezwał do mnie po tym jak otwarcie przedstawiłam mu swoje stanowisko i kazałam mu się określić jasno. Poza tym nie wiem czy obrażanie kogoś sprawia Ci aż tak wielką frajdę, ale gratuluję poczucia smaku, jeżeli dla Ciebie dowodem miłości jest to, że laska zrobi Ci loda.

Nie kochałam się z nim, a po to tu napisałam, żeby wyciągnąć wnioski z waszych wypowiedzi (oczywiście tych pisanych szczerze, a nie żeby mnie obrazić)

W sumie to nie uda Ci się mnie obrazić, bo ja znam swoją wartość :) a Twoje wypisywanie, że jestem kurwą mam gdzieś bo ja wiem, że nie jestem.

Gość Scout Finch
wygląda na to, ze mloda dziewczyna jestes, chlopak pewnie tez, pewnie liczy na seks; tylko w mlodym wieku chlopacy sa bardzo niedojrzali, kiedy dostana to zabawka szybko nudza sie

Gość veaax
ponawiam pytanie-ile On ma lat?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to chyba mu nie podobasz sie albo jest taka pipa 21 nie potrafiaca dziewczyny zaprosic gdzies i zagrac w otwarte karty

a ile tak ze soba przyjaznicie/kolegujecie?

nie jestem jakimś natrętem, nie rozumiejącym nic... jeżeli jasno by się określił, że mu się nie podobam czy ewentualnie, że mnie lubi, ale nic z tego nie wyjdzie. Zrozumiałabym i potrafiłabym to zaakceptować, ale w momencie kiedy on raz zachowuje się jak zauroczony, a za jakiś czas jakbym była tylko koleżanką to ja już zwyczajnie się gubię...

niedługo będzie rok, ale jakieś 4 m-ce w ogóle nie utrzymywaliśmy kontaktu po czym on sam się odezwał i znów zaczyna te swoje gierki.

Gość sorry bardzo
ja nie napisałem że jesteś kurwą tylko że możesz mieć taką opinię jeśli pozwolisz temu typkowi się zeszmacić nie chciałes ciebie obrażać ale jak można być tak naiwnym i wierzyć że ten kolo ma czyste intencje skoro od razu widać że nie ma??? przepraszam, byłem niemiły. Ok. Ale dziewczyno zrozum - on sie pierwszy odezwał do Ciebie bo mu jakaś laska odmówiła albo nie miała czasu, albo po prostu koleś lubi na kilka frontów, więc nie chciał stracić laski która na niego leci. Ot co. Uważaj na niego bo to babiarz który na pewno z tobą nie będzie, bo zlewa cie jasno i wyraźnie. Niestety ale to prawda.

no nie ma bata, nie podobasz mu się zeby dluzej byc, przez taki okres czasu to juz dawno by zadzialal pewnie czasem wykorzystuje chwile z nadzieja, ze moze dojdzie do seksu

No widzisz, nie można było tak od razu? taka opinia znaczy dla mnie więcej niż próba obrażenia mnie. I uwierz mi, że powoli zaczynam zgadzać się z Tobą i chyba sama to zakończę.

a wiesz czemu jestem taka naiwna? bo gdzieś tam w mojej głowie tli się nadzieja, że jednak mogłoby nam coś wyjść..., ale coraz bardziej zaczynam myśleć, że to tylko nadzieja.

na parę nocy to może wyjść, ale dziecko po 9 miesiącach radzę więcej życiu myśleć i kierować się rozumem, masz 20 lat, a przezywasz, to jakby, to byl pierwszy chlopak ktorego zbudzilas zainteresowanie:( ide spac, powodzenia w zyciu

Gość szkoda mi ciebie
Wydaje mi sie ze masz problemy z glowa. Tepa musissz byc skoro nie zdajesz sprawy zniektorych spraw. Radze wiecej siedziec przed komputerem... Nie wiem jak Twoj wyglad, ale Twoj charakter ciezko moglby zwrocic na kogos uwage, a jesli zwrocil to strasznie denerwujaca sie (ale to jak pisalam z twej tepoty wychodzi).

Gość dajcie dziewczynie spokoj
ciesz się, że ty mądra jesteś. Gratuluję braku jakiegokolwiek doświadczenia uczuciowego i życiowego też, bo skoro nie wiesz, że dla człowieka zakochanego wiele prostych spraw wydaje się skomplikowane to współczuję, że nigdy nie byłaś zakochana bo to wbrew pozorom miłe uczucie.

Gość ten niemiły wcześniej
ja Ci powiem tak: jeśli jesteś zakochana to po prostu musisz się sparzyć żeby się czegoś nauczyć. Chociaż niektóre kobiety zakochują się do granicy obłędu i choć facet byłby ostatnim draniem, będą go kochac i bronić przez tymi, którzy na niego najeżdżają niestety, niektóre kobiety sa bardzo bardzo głupie, licze na to że pójdziesz po rozum do głowy i zlejesz gościa bo on zwyczajnie ma Ciebie w poważaniu. dobranoc 🖐️

Gość nmjhhbbbmjb hnmvfh