Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanipokojona kobietka

on ma Rotweillera

Polecane posty

Poznałam fajnego, miłego inteligentnego uroczego faceta... ale on ma Rottweiler a.... Lubie zwierzeta mozna powiedzie ze kocham zwierzeta.... ale boje sje jego suczki Rottweilerki....:/ Chyba ten zwiazek jest skazany na porazke przez psa... Niggdy bym nie pomyslała ze takie cos moze byc przeszkodą... Prosze mi napisac jakie to sa psy ? Czy ta suczka mnie zaakceptuje

Gość dziesiaty dzien dupy
faktycznie problem straszliwy :D pies jak kazdy inny :)

powiem tak nie ma zlych czy glupich psow sa tylko zli lub beznadziejnie glupi wlasciciele kazdy pies jest zajefajny bez wzgledu czy to suka czy pies

Gość ciesz sie ze to nie York
:P

Gość widać że masz szacunek
do suki, piszesz z dużej litery :D:D:D

hihi tez mnie to smieszy ;) ...... Ale kiedys moja sasiadke jej własny pies rotweiller pogryzł dotkliwie...i stad moje pytanie... W ogole łaczy mnie wiele z tym mezczyna ..... wspolne zaintereesowania, wspolne poglady ...Dzieli jedynie jego suczka ale jestem skłonna jakos przezwyciezyc strach przed nia... Nie chce mu bezposrednio mowic o tym ze panicznie boje sie jego psa zeby go nie urazic :)

Gość tak szczerze
cos mi sie kojarzy...zona mojego brata miala kiedys owczarka...i bog wie po jakiego nauczyli ja tak,ze jesli ktos obcy wchodzil do domu,to pies byl gotowy rzucic sie do gardla...i jeszcze sie tym chwalila...no ni cholere nie wchodzi mi do glowy po co robic cos takiego

Gość trtr
stawiam stówę że ta rottweilerka to słodziak dla osób które polubi, wkup się w jej łaski a będziesz miała przyjaciółkę ogólnie rotttki to psy o wielkich sercach, spokojne, mądre tyle że... groźne i nieprzejednane gdy uznają kogoś za wroga, a jest to w każdej sytuacji wina człowieka

Czy ta Rotweillerka moze poczuc sie zazdrosna o moja osobe? Tego własnie sie boję.... Jak to jest z takimi psami....A moze sa jakies szkolenia zeby przyzwyczajac psa do nowej osoby? Nic to nie zmieni jak mu powiem ze boje sie jego ukochanego pieska.... przeciez ten pies jest i bedzie .. Na pierwszej randce spytałam go czy dlatego jest samotny bo ma własnie takiego psa i wszystkie kobiety sie go boja ;)

Pies może być zazdrosny. To, że mu powiesz zmieni tyle, że będzie uważał i postawi sobie za punkt honoru przekonanie Cię do suczki. Padła propozycja przekupstwa - bardzo dobry pomysł. Poważnie.

o kurcze dopiero teraz zauwazyłam ze toosty dotyczace Zycia erotycznego :) w kazdym badz razie dziekuje za odpowiedzi.... Bede walczyla ze strachem .............

Gość znawcapsów
otruj bestje, a poxniej udawaj zmartwioną płacz, z taka bestia nie ma ceregieli, co chwile śa wypadki

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
a co on o tej psinie opowiada. mój kumple miał rotwaillerkę, która jak ktoś do nich przychodzil to biegła do gościa z głośnym warkotem...który okazywał się mruczeniem radości, bo u stóp gościa pies robił pad na plecy, łapy do góry, łeb przekrzywiony i mina rozkosznego niewiniątka...wiedziała że nikt sie nie oprze głaskaniu, a była łasa na pieszczoty że o jej. nie spotkałam nigdy łagodniejszego psa. w sumie nikt ci dobrze tu nie doradzi, bo z psami jak z ludźmi każdy inny. rotwailler trzymany w mieszkaniu, któremu poświęca się dużo czasu i który ma odpowiednią pozycję w domowym stadzie będzie raczej łagodny. u tych psów agresja włącza się jak żyją w samotności. np na ogrodzie w budzie.

Gość fsdfsdfsdfsdfsdfsd
zrob mu laske i niech ta suka siedzi w pokoju jak cie nie zagryzie to ok. ja kiedys robilem minete dziewczynie i jej pies sie na mnie zrucil n o i musialem zakonczyc znajomosc

Gość fsdfsdfsdfsdfsdfsd
Od tej pory ze względu na moje częściowe kalectwo wołają na mnie "półkuśki" :O

Gość maya ma psa co ma wielkie ...
ja tez mam rotwailerke i jest lagodna jak baranek :) powaznie :) ktos tam wyzej opisywal psa swojego znajomego ktorylasil sie do nieznajomych nawet- podobnie do mojej suni :) zero agresjii :) Przekupstwo to SUPER pomysl- kup jej cos dobrego i podrzucaj regularnie, zawsze gdzy przyjdziesz- niedlugo pies bedzie twoj ;)

Gość trtr
Mój facet też bał się mojego psa, a teraz pies bardziej słucha jego niż mnie ;D. No ale przekupstwo też było... ;D Poza tym psy każdego w stadzie traktują inaczej i może być że np twojego faceta suka będzie nadal bardziej słuchać a do ciebie chętniej się łasić ;P.

Gość zanipokojonakobietka...
czym moge go przekupic ?:) co takie psy lubią :)?