Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLAaaaaaa

Jak przyjmowac wiesiolek

Polecane posty

Gość do owulacji
w zalezności kiedy ją masz, potem odstawić (bo w razie zajścia w ciążę, wiesiołek jest niewskazany, ponieważ może powodować skurcze. Jest to jeden z najstarszych specyfikow poronnych) aż do @ jeśli się nie udało zajść w ciążę i znów rozpocząć branie do kolejnej owulacji....

Gość do owulacji
tak dobrze zrozumiałaś - od 1 dc do owu. w zasadzie wiesiołka nie przedawkujesz - ja zaczynalam od 2 tabletek, a potem już doszłam do 5-6. Też zależy ile mg te tabletki - ja brałam wiesiołka firmy Oeparol - ponoć najlepszy. ok jest jeszcze Gal.

Ja brałam 3 razy dziennie po jednej tabletce.Pamiętaj żeby brać w czasie posiłku,bo możesz sie inaczej źle czuć.

Gość karolinnnnnna30
tak mi pomógł brałam go podczas drugiego cyklu starań i w tym drugim cyklu się udało....;) Polecam ;) Polecam również testy owulacyjne i polecam współżycie raz na dwa dni, częściej raczej nie, bo plemniki będą mniej ruchliwe - to salecenie mojego ginekologa, pozdrwaiam...;)

Gość karolinnnnnna30
A zacząć tuż po miesiączce.....i napeweno się uda, powodzenia, mąż jeszcze może zażywać cynk w kapsułkach, dawkowanie na opakowaniu-to na ruchliwość plemniczków....

Gość karolinnnnnna30
zacząć starania bo wiesiołek od pierwszego dnia cyklu do owulacji, dłużej nie zaleca się.....

dziekuję ci dobra kobieto :) dałas mi jakąs iskierkę , a co jesli ja nie czuję owulki od paru cykli, czy wiesiolek tez mi pomoze

Gość karolinnnnnna30
Słuchaj ja też nie czułam, ja wręcz miałam sucho......zresztą ja też nie potrafiłam określic, czy teraz mam owulkę czy za kilka dni..... Podobno u niektórych kobiet owulacja jest tylko wewnątrz wszystko jest jak trzeba i nie musimy mieć upławych typowych dla owulacji....

Gość karolinnnnnna30
Staraj się po miesiączce ja zaczynałam już 7 dnia cyklu ;)i co dwa dni....;)powodzenia ;)

Gość karolinnnnnna30
myślę, że wiesiołek też miał tu swoje pole do popisu ;)

Gość karolinnnnnna30
bierz od początku cyklu dwa razy dziennie po dwie tabletki, to napewno nie zaszkodzi na opakowaniu jest napisane że można brać 3 razy po 2.....ale to sprawa indywidualna, napewno sobie nie zaszkodzisz to zdrowy olej ;)

Gość karolinnnnnna30
Zaczęłaś miesiączkę - to jest pierwszy dzień cyklu Podziel sobie średni czas trwania cyklu np. 30:2 = 15 i bierzesz do 15 dnia cyklu, zalezy jak długie masz cykle

Gość karolinnnnnna30
Napewno się uda ;) Trzymam kciuki bardzo....a w jakim wieku jesteś?

no własnie mi obliczyłas :D dziekuje ci za pomoc , ja sie staram o 2 dziecko , wiesz z pierwszym zaszlam od razu , bez problemów a teraz to juz 2 cykl i nic , cisza :(

Gość karolinnnnnna30
spokojnie ;) będzie na pweno ja z pierwszym teraz jestem i szybko zaszłam, niektóre dziewczyny staraja się naprawdę długo.....

Gość karolinnnnnna30
tyle co ja, ja jestem w 23 tygodniu ciąży

to fajnie , gratuluje ci , moze niebawerm i ja napiszę ze mi sie udało :) tak bym chciała

Gość karolinnnnnna30
napewno ;)

Gość karolinnnnnna30
;)