Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6452154

dlaczego moderatorzy nie ksuja tematow o warkoczu komety ? wielki smietnik sie

Polecane posty

Gość jak to wyrazicc
" za to ty smierdzisz" auuć :O wysil sie czlowieku, juz po 11ej, mozg powinnien pracowac a ty ciagle na stopie podstawowki jak te manki i inne komety kuwety napisza w tej samej minucie i to wiecej jak jedno zdanie moze ktos uwierzy,ze kryje sie z tym 'uwielbieniem' kuwety wiecej niz jedna osoba

Gość 6452154
"jak te manki i inne komety kuwety napisza w tej samej minucie i to wiecej jak jedno zdanie moze ktos uwierzy,ze kryje sie z tym 'uwielbieniem' kuwety wiecej niz jedna osoba" dokładnie :D

Tak , to prawda. Moje życie jest szare i smutne. Beznadziejne nawet. Jedynym jasnym punktem jest to forum. Swym przenikliwym umysłem, pomarańczowy odkrył całą prawdę o mojej infantylnej pszychice i życiu. Tylko w jakim celu dokonuje takiej analizy?

co do weekendu...to jesli siedzę co najmniej 8 godz. w pracy przy kompie...to wybacz ale w domu to raczej staram się go najmniej włączą... myślę że reszta szanownego ;) towarzystwa ma tak samo 🖐️

brum brum brum Tak , to prawda. Moje życie jest szare i smutne. Beznadziejne nawet. Jedynym jasnym punktem jest to forum. Swym przenikliwym umysłem, pomarańczowy odkrył całą prawdę o mojej infantylnej pszychice i życiu. Tylko w jakim celu dokonuje takiej analizy? Próbuje sobie brumciu znaleźć kogoś w gorszej niz on sytuacji wiesz tak dla pociechy :classic_cool:

Gość votum separatum
pomaranczowa,nie pomaranczowy :o nie mam zadnego celu,liczę na resztki waszego czlowieczenstwa ile mozna pisac w typowo sarkastycznym tonie o sprawach które tego nie wymagają ile mozna sie wyglupiac,kiedy ktos pisze zupełnie powaznie jak długo mozna sie nasmiewac z ludzkich problemów celuje w tym ajron,to wyjatkowy pustak i debil,kóry juz dano powinien byc izolowany od społeczenstwa giętki jest inteligentniejszy,ale wykorzystuje inteligencje do "walki" z ajronem,kóry bardziej dolozy - szkoda tylko co Ty brum robisz miedzy tymi pajacami ?

Gość madry od wyksztalcenia
widze ze ktos tu zrobil drugi smietnik

votum separatum pomaranczowa,nie pomaranczowy nie mam zadnego celu,liczę na resztki waszego czlowieczenstwa ile mozna pisac w typowo sarkastycznym tonie o sprawach które tego nie wymagają ile mozna sie wyglupiac,kiedy ktos pisze zupełnie powaznie jak długo mozna sie nasmiewac z ludzkich problemów Te wazne ludzkie problemy to pod tytułem wsadził mi palca czy jestem w ciąży? :classic_cool: rzeczywiscie ciekawe ile razy WY cudowni powazni tego forum powtarzacie się wpisując nie kochana nie jestes :O

mam jedno aczkowlie zasadnicze pytanie. Co komu przeszkadza, że pisze na forum. Zabieram komuś czas? Obrażam? Nie rozumiem takiej agresji. Votum - jestem tu, bo chcę. To proste. NIkt mnie do tego nie zmusza.

votum a skąd wiesz, czy ten ktoś pisze zupełnie poważnie??? :o czy te problemy są prawdziwe, czy może wyimaginowane - właśnie dla rozruszania towarzystwa :o?? przykro nam, że nie wiesz co to jest poczucie humoru - wiele tracisz, bo ludzie bez owego są na dodatek bardzo nieszczęśliwi :o

Gość Coala obolaly
bosheeee....co za bagno!!!

Maniek :D:D bo się eukaliptus złamał :D:D:D

Mam propozycje: pomarańczowi niech załozą nowy temat (obojetnie jaki) i niech rozmawiają, doradzaja sobie, żartują. Ciekaw jestem co z tego wyjdzie, ciekaw jestem waszego poczucia humoru. Czarni będa mieli zakaz wpisów. Co wy na to czarni??

brumka powodów do radosci w zyciu jest masa ;) ale nie kazdy umie czerpac radosc ze smiania się z siebie i to ich boli :)

ale wiecie co, to jednak przyjemne jest dość jak ludzie tak dużo o tobie myślą, i jesteś w centrum ich uwagi i w ogóle ... chyba się do tego przyzwyczaję i zostanę gwiazdą TVN-u :)

brumka bo zazdroszczą ci twojego wieku i Twojej inteligencji zobacz jak długo nikt nie domyslał się ze jestes takim młodym dziewczęciem to wielki plus ;)

Gość votum separatum
Telemarek,po co? czyż te dwa debile zasluguja na to zeby im zabronic pisac? niech pisza,na zdrowie,ku pokrzepieniu zbolalego serca brum i spragnionej uciech v33 moze kiedys obie,po kolejnej celnej riposcie obu tych gównozjadów domysla sie,ze oni pisza takze o nich brum,nie analizuje,nie ma takiej potrzeby NIE MA CZEGO ANALIZOWAĆ ANALiza swietnie wychodzi gietkiemu i ajronowi,chyba juz wszystko wiedza o Tobie

votum próbujesz błysnąc tylko ze ci marnie to wychodzi :classic_cool:

votum ma okres i dlatego jest zła, bo miała nadzieję, że tym razem proboszcz strzeli jej balona :)

Gość votum separatum
do ...z 11:44 nie Twój zasrany interes czy mam okres czy nie v33 nie musze blyszczec,nie dbam o to