Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia1

bydgoszcz, torun , inowroclaw- gdzie rodzic?

Polecane posty

Gość klaudia1

Czy ktos rodzil juz w jednym z tych miast i , ktory szpital poleca? Zaznaczam, ze chodzi mi o porod rodzinny- nawet nie wiem czy za niego sie placi w Polsce no i szpital w ktorym wykonuje sie znieczulenie wewnatrzoponowe... Dzieki wszystkim Pa

Gość hehe no ja
wybralabym torun. dziecko urodzone w toruniu, jak kopernik... co tam jakis inowroclaw czy bydgoszcz :O ktos je kiedys zapyta: gdzie sie urodziles? - w inowroclawiu:O

Witaj Klaudia ;) Ja rodziłam w Toruniu dwa razy: w 1998 i 2008 więc ten drugi raz całkiem niedawno. Przez te 10 lat Toruński szpital zmienił się diametralnie.Porodówki bardzo ładne i wygodne każda ma osobną salę świetnie wyposażone w dobry sprzęt. Personel bardzo miły, chociaż co do tego słyszałam różne opinie ale ja osobiście nie narzekam. Oddział położniczy i ewentualne patologie ciąży nie są już tak ładne ale wszystko cały czas się remontuje więc jest nadzieja że będzie lepiej. Jeśli będziesz chciała dowiedzieć się czegoś więcej to znajdziesz mnie na topiku "marcówki2008" życzę powodzenia i pozdrawiam:):):)

Gość moja dzidzia
ja tez sie moge przylaczyc do opnii na temat porodu w toruniu, zgadzam sie ze sale porodowe sa super wyposazone, czulam sie jak w prywatnej klinice :)