Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham piersi kobiece

Jakie są wg Was najfajniejsze kobiece piersi szczuplych dziewczyn ?

Polecane posty

MOim zdaniem miseczka D lub duza miseczka C jest fajna Taka dziewczyna 160 cm, 45 - 50 kg, i piersi 70 - 75 C / D ;-)

Gość hahahahaaaaaaa
45kg ?...to dziewczyna z miseczka D bedzie miala garba bo nie udzwignie takiego ciezaru ...

Gość belive in me
Dzieciaku o tej porze to chyba powinieneś w szkole siedzieć na lekcji biologii bo najwidoczniej nie masz pojęcia o czym piszesz.

dzieciaku ? widocznie jestes zakompleksiona dziewczyna ktora ma male piersi na dodatek jestes gruba :-p szczupla tez moze miec fajne piersi i to nic nadzwyczajnego :D

Gość Poznaniak85
moja mama jak była młoda ważyła niecałe 50 kg i miała 75 C :) bardzo ładna kobieta byla :)

Gość kmgbvol
wg. tej zasady szczupła kobieta o wzroście 175 powinna mieć chyba biust w rozmiarze 75 f

Gość 6777777776
skad tys sie urwal???? do miski D 45 kg? to wygladalaby jak patyk z balonami, ja mam 165cm i waze 58 kg i mam 75 D te cycki tez troche waza, z powietrza nie sa:O

Gość kikka pikka
ja mam 160, c75, 50 kg i jest zajefajnie :D

Gość Bk.
Hmm,, No to powiedzcie co takiego Pięknego jest w deskach/ szczupłych dziewczynach? Hmm waży powiedzmy 50 kg. ma te swoje 38B w cyckach. płaski tyłek no jest lekka. Więc można ją nosić na rękach. Tylko usiądzie ci na kolanach i będzie musiała po 15 min. zejść bo jej dupa jest koścista i jej kości będą wbijały ci się. Hmm Moim zdaniem dobrze jest jak dziewczyna ma ok 160cm. hmm z 90 w biodrach tak ok 75C miseczki. waży ok 58Kg. Heh bo w tedy to jest kobieta. A nie są to kości ! Dziewczyna nie jest szczupła ani gruba.. A tak odbijając od tematu. Hmm po co komentujecie czyjeś komentarze skoro nie jesteście założycielem tego pytania, Hm to troche prostackie ! każdy ma swoje zdanie. napisze je to napisze nie to nie. Ale to już jego sprawa i to o nim świadczy. Nie musicie się zniżać do jego poziomu i komentować jaki to on nie jest. Bo pokazujecie w ten sposób jakimi sami jesteście prostakami :D Hahahaha Pozdro !

Gość Bk.
HaHaHA ! No coś ty serio? Hmm nie sądziłam że jesteś do tego zdolny/a. Widocznie coś Cię zabolało w moim komentarzu że musisz podszywać się pode mnie :D Pozdrawiam ! Gratuluje gówniarstwa :D

Gość nbgfdhygf
Rozumiem ze Bk. opisuje siebie ;) Moim zdanem 58 kg przy 160 to juz bedzie podchodzic pod nadwage. Zalezy tez oczywiscie u kogo,bo kazdy ma inna budowe ale ja sama mam 160 i nie wyobrazam sobie siebie przy takiej wadze. Kazdy ma inny gust. Jednemu podobaja sie grube laski z wałkami tłuszczu a innemu bardzo chude. Jednemu podobaja sie wielkie cycki jak namioty a inny lubi male. Także takie gdybanie jest bez sensu.

Gość Bk.
No to grubo się mylisz skoro tak uważasz ! ^ No tak każdy ma swój gust i swoje zdanie ale pomyśl. I tak masz rację zależy od figury. Bo w przypadku moim mam na tyle płaski brzuch abym mogła chodzić w bluzce do pępka.. No tak mam cycki no to fakt. Hm ale pytałam się w takim razie co pieknego jest w kobietach które mają cycki jak dwa razy na deske na charkać? Co? Hm 80% mężczyzn woli dziewczyny które "jest za co złapać" Ale to są mężczyźni po 20? Powiedzmy. Ci którzy wybierają raczej te chuude są to Ci których interesuje wygląd tej kobiety nie jej wnętrze!. Ale jak napisałaś "każdy ma swoje zdanie" Pozdro

Gość cycki cycki.....
Jestem kobieta, i uwazam, ze nie ma nic bardziej seksownego, niz niska kobieta z obfitymi piersiami. I nie musi byc drobna, szczupla, nawet lepiej jak ma troche ciala, ale jak ma wieksze piersi, to moim zdaniem wyglada to zdecydowanie lepiej od wysokiej babki z wielkimi cycami. A jeszcze jak ma wciecie w talii to juz w ogole. popatrzcie na taka Salme Hayek. Ma zaledwie 157 cm wzrostu, nie jest szczupla, ale ma duzy biust i jest idealem prawie kazdego faceta.

Gość chwila prawdy...
Od kiedy to Salma Hayek jest wzorem kobiecości? była kiedykolwiek nazwana najpiękniejszą gwiazdą?? Parę razy natomiast, wzorem była Natalie Portman, co prawda nie jest wysoka, ale biuściasta też nie. Bo tak naprawdę najbardziej liczy się TWARZ i to "coś", co ona ma... oraz godność i skromność...

Gość Kurde no ja was nie mogę...
60 kilo dla 160cm wzrostu to BMI 23, czyli waga idealna :) [waga idealna między 22 a 25. 45 kilo dla 160cm panny to wychudzenie, nie ma miejsca na cycki. Wiem sama :( Ważyłam 43 kilo i miałam niemalże wklęsłą klatkę piersiową w wieku 21 lat. Po pomocy lekarskiej ważę 58 kilo i się świetnie czuję, noszę 65C :) BTW autorze, 75C oznaczało by, że panna ma 75 centymetrów pod biustem, a więc całkiem sporo :)

Gość cycki cycki.....
Salma Hayek , do dzis, pomimo swojego wieku, jest w czolowce wszystkich rankingow najpiekniejszych kobiet swiata......

Gość hgjfhhjghjg
00:58 [zgłoś do usunięcia] chwila prawdy... Od kiedy to Salma Hayek jest wzorem kobiecości? była kiedykolwiek nazwana najpiękniejszą gwiazdą?? Parę razy natomiast, wzorem była Natalie Portman, co prawda nie jest wysoka, ale biuściasta też nie. Bo tak naprawdę najbardziej liczy się TWARZ i to "coś", co ona ma... oraz godność i skromność... http://www.pudelek.pl/artykul/600 chwila prawdy masz racje. Jestem bardzo podobna do kobietki powyżej.Takkk jestesz szczupła kobietką z małym biustem i wiecie co mam w dupie to co wy tam sobie pieprzycie,że faceci wolą większe cycki itp.Powiem tak--jak facet kocha to niewazne jakie one są.Ale was kochane interesuja faceci no to przepraszam bardzo...baju baj:)

Gość cycki cycki.....
sama jestem kobieta, z raczej malym biustem, ale nawet dla mnie oczywiste jest, ze jedna z pierwszych rzeczy jakie przychodza na mysl na haslo "kobiecosc", to duzy biust. Co nie znaczy, ze plaskie kobiety nie moga byc kobiece. Tyle ze ja nie mam problemu z przyznaniem tego, bo nie mam kompleksow z powodu swoich piersi. duzy biust zawsze bardziej sie podobal i zawsze bedzie sie podobal facetom. I wbrew temu, co pisza zakompleksione deski, ze duzy = obwisly, facetom nawet to ze jest wiszacy nie przeszkadza.

Gość ..Mario.
Ja i moi szczupli kumple uważamy, że właśnie te szczupłe z delikatnie zarysowanym biustem są najbardziej kobiece. My po prostu lubimy smukłe, zwinne, DELIKATNE kobiety, takie "księżniczki". Nawet w bajkach zwykle królewny były szczupłe i nie miały dużych biustów. No i dlaczego wypowiadasz się w imieniu większości mężczyzn? Skąd wiesz, że większość woli niskie i pulchniejsze, masz jakieś dane statystyczne? Część facetów preferuje ładny, zaokrąglony tyłeczek i nogi, a to jest łatwiej osiągalne u szczupłych osób. Poza tym, kobiecość to coś więcej niż biust, chodzi o całość prezencji, delikatność w zachowaniu i urok osobisty.

Gość cycki cycki.....
....Mario: czuje sie szczerze urzeczona twoim przywolaniem bajkowych ksiezniczek. Przepiekne to bylo :) Jesli pytanie bylo do mnie, to nie chce mi sie teraz szukac po necie, ale takie badania byly robione wielokrotnie, statystycznie, faktycznie lepiej wypadaja biusciaste. Nawet na kafe, pare dni temu, ktos wkleil eksperyment w ktorym wysylano do dyskotek i klubow ta sama dziewczyne, za kazdym razem zwikszajac rozmiar jej stanika, i liczono, ilu facetow sie nia zainteresuje. No i wyniki byly jednoznaczne. O gustach sie nie dyskutuje, a dodatkowo, nasze codzienne, teoretyczne rozwazania na temat idealnego partnera, zwykle nijak sie maja do wygladu osoby w ktorej sie zakochujemy. No ale przeciez wiadomo ze faceci lubia duze cycki.

Gość bajacyna
mi się podobają szczupłe kobiety ze średnim biustem, tak na oko 165 cm, 55 kg

Gość ciumkata olga
też ważę 60 kg i mam wagę idealną, tylko że mam 170 cm:) nie wyobrażam sobie siebie z wagą 70 kilosów, wyglądałabym jak kombajn

Gość ciumkata olga
A, a co do badań, to każdy student socjologii Wam sporo opowie o wielu ciekawych, m.in. o badaniach wskazujących na to, iż tęższe kobiety wybierają mężczyźni w wieku lat 40+ z wykształceniem zawodowym, zaś szczuplejsze- młodsi, 30letni z wykształceniem wyższym a od biustu ważniejsze są proporcje talia-biodra

Gość ..M. M..
Co do tych badań, o których pisałaś Autorko, to trzeba zrobić aneks... Wprowadzić jedną dziewczynę o przeciętnej twarzy ale z dużym biustem, tęższą.... i drugą, z małym biustem, ale szczupłą i piękną z twarzy, ciekawe kogo by wybrała większość panów :)

Gość cycki cycki.....
te badania dotyczyly zaleznosci wielkosc biustu a atrakcyjnosc. Kobieta z ta sama twarza, z ta sama sylwetka i ubrana tak samo za kazdym razem, przyciagala tym wikszka ilosc facetow, im bardziej wypchany byl jej stanik.....Za twoja sugestia, to pewnie gdyby wystawic ostatnia paskude z malymi cyckami i ostatnia paskude z wielkimi balonami, to na pewno ta druga mialaby wieksze powodzenie. I w druga strone: piekna twarz+wielkie cycki bedzie bardziej pozadana niz piekna twarz + male cycki.

Gość ..M. M..
Szczupła - nie znaczy bezkształtna w formie linijki, tylko taka, która ma wcięcie w talii, zaokrąglone biodra i okrąglutki tyłek. Przecież taka też jest kobieca, ewolucyjnie to na tył zwracano większą uwagę... Były robione badania we wszystkich kulturach świata, nawet u ludzi plemiennych, którzy nie mają kontaktu z naszą cywilizacją... pokazali im zdjęcia kobiet o różnych figurach.... i zdecydowana większość za najbardziej atrakcyjne kobiety uznała te o dużej różnicy między obwodem talii i bioder, czyli wszystko jasne :) Oczywiście to jest ważne ale po... twarzy... :)

Gość cycki cycki.....
i jeszcze raz napisze, gdyby komus umknelo. Ja sama mam male piersi, wiec moje komentarze nie wyplywaja z checi dowalenia deskom, tylko z wlasnych obserwacji, oraz obserwacji innych.

Gość do Ciumkatej Olgi
Masz 100 % racji !!! i to opartej na faktach !!!

Gość .Autorko.. .
Z moich obserwacji wynika, że babki z dużymi biustami przyciągają najwięcej pustych facetów, którzy myślą tylko o jednym. Są to często erotomani, skupieni na sobie i swoim zaspokojeniu. Faktycznie jak ktoś pisał wyżej, najczęściej tacy mają niższe wykształcenie i mało zainteresowań, ich główną pasją są kobiety. Nie są zbyt godni zaufania...