Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham piersi kobiece

Jakie są wg Was najfajniejsze kobiece piersi szczuplych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość MaTyLdA...
ja mam 49 kg wagi przy 168 cm i miskę 65E i wcale nie są to wielkie piersi,szczerze to mogłyby być jeszcze większe,bo najfajniejsza kobieta to szczupła,z dużymi cyckami i śliczna buźką

Gość malaga iuiuiku
Ja ważę 48 kg mam 160 cm i biust 65 D. Jest w sam raz, ani duży ani mały. :-)

Gość 3krotka333
Przy wzroście 164cm i wadze 50kg mam biust w rozmiarze 60ff. Wg BMI mam niedowagę(hahaha),a jestem szczupła,ale z pewnością nie chuda,mam proporcjonalną figurę klepsydry,mam i bius i biodra(i tu i tu po 90cm) i szczupłą talię(59cm). I wkurza mnie takie generalizowanie,że jak ktoś waży tyle to jest chudy,a jak ma taki biust przy takim a takim wzroście to od razu cycaty itp,wszystko zależy od budowy.

Gość 70C to nie są duże piersi
są fajne, ale na pewno nie można ich zaliczyć do dużych

Gość gość
Ja mam 167 wzrostu i dość spory biust i biodra. Ja mam figurę trochę podobną do Salmy Hayek, tylko, że jestem wyższa. Kiedyś zazdrościłam drobny dziewczynom, a teraz mam to gdzieś. Uwielbiam swoją figurę mimo, że mam trochę nadwagi. Kobieta nie musi być wieszakiem, żeby być atrakcyjną. Poza tym ja i tak trzymam się zdania, że każdy facet ma inny gust. Jeden woli drobne dziewczyny z długimi nogami, inny woli te trochę bardziej krągłe.