Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdwdqde

smieszne chwalipiectwo

Polecane posty

Gość dqwdwdqde

w sobote moja znajoma z pracy szła na impreze , i pozyczyłam jej moja sukienke, od slubu i pojechałam do nie ja, umalowac(bo ona nie umie sie umalowac, a ja umiem, wiec jak mnie poprosiła nie odmowiłam) , uczesac itd..Kiedy jej prostowałam, włosy..zaczeła mi jej matka, sie zalic, albo sie chwalic? sama nie wiem.cytuje jej mamusie."Jezu, wiesz co MMarta to ma przej**nane, normalnie KAZDY facet sie , za nia oglada!!no kazdy mowie ci..idz sie przejdz z Marta gówna ulicą Wałcza, to zobaczysz, ze kazdy bedzie sie za nia ogladał, nawet w samochodach goscie!!sie za nia ogladaja!!.. .

Gość jak laska jest taka niepełnosp
rawna że się sama nie potrafi ogarnąć (umalować, uczesać i ubrać) to całkiem możliwe że się ludzie za nią oglądają

Gość szitmadafaka
czy to mozliwe,w ogole, zeby biorac pod wage rachunek prawdopobienstwa, aby KAZDY FACET SIE za nia ogladał, raczej nie,nawet gdyby była miss swiata, bo kazdy facet ma inny gust oj wybujałe ego ma kolezanka!!

Gość Elokwentny menelik
A jaka kulturalna mamusia i co za słownictwo. Ciekawe co to za warstwa społeczna

Gość szitmadafaka
faktycznie ma przeyebane../hehe

Gość szitmadafaka
prawie spadłam z krzesła jak to czytałam no nic tylko laska.."powinna sie pociąć" tak ma przeyebane.. jakasmania wyzszosci i narcyzm ostatnio wsrod młodzieży panuje,ale zeby to chociaz było urodziwe, na ogoł brzydkie jak noc, a mniemanie wysokie o sobie jak mount everest

Gość szitmadafaka
smiley , a co w tym smieszne, dla mnie to TRAGICZNE;P

Gość robaczywka2
WAłCZ TO MAłE MIASTECZKO..HEHE jakby miała sie cyzm chwalic i pewnie sami penerzy sie za nia ogladaja, bo innych w takich miastach nie ma facetow..

Gość robaczywka2
dobry tekst NA OGOL TO BRZYDKIE JAK NOC, A MNIEMANIE WIEKSZE O SOBIE NIZ MOUNT EVERST!!!!!

Gość Anetttik
Ja ostatnio byłam w sklepie i na kasie siedziała młoda dziewczyna, a jakieś znajome jej koleżanki no ola się wyprowadziła do dużego miasta no i płaci bardzoi dużo za stancję a co u ciebie? a dziewczyna na kasie w sklepie boshe jak sie ludzie przechawlają

Gość robaczywka2
twoje tez krewetka krewetka..podobno ciaze usunełas

Gość dqwdqwedwqdewqed
buahahaha dewdwqd

Gość dwqedwqd
krewetka i co zatkało cie, usuwaczko ciąż

Gość
za pierwszym razem gdy to czytałam pomyślałam że dziewczyna i jej mama mają zbyt wysokie mniemanie o sobie - teraz myślę że to Ty masz jakiś problem z jej urodą, jesteś zwyczajnie zazdrosna :o

Gość a ja nie widziałam
a mnie się wydaje, że to mamusia ma coś nie tak z głową :o Być może koleżanka była nawet tą sytuacją zażenowana; ja byłabym. Ale na szczęście moja matka nigdy by mi takiego obciachu nie narobiła. Nawet gdyby faceci faktycznie się za mną całymi stadami oglądali.

Gość dwdwfefw
krewetka co Ty nie powiesz.. a z ciebie megageniusz!!hehe