Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22.33-

ZARZADZANIE ZAOCZNIE-studiowal to ktos?

Polecane posty

Gość kundrie
ZARZADZANIE ZAOCZNIE-studiowal to ktos? - pytanie :D imie studentów studiujących zarządanie to legion :P

Gość 22.33-
Ggggjhhh -No nic, moze tak zrobie, w sumie 1500 zl to nie majatek jak nie bedzie ok to zrezygnuje i juz. Tak czy inaczej dzieki za rady

eee...to było do mnie?? cóż ja mam doradzić??? nie orientuję się w rynku pracy na tyle, by móc wyrazić zdecydowane stanowisko w tej sprawie, ale podzielam pogląd przedmówcy :-)

z czym mogę mieć problemy na tej ekonomii? czego się spodziewać?? ja za studia płaciłabym 1900 więc też muszę podjąć słuszną decyzję

Gość ggggggggjhhhhhhhhhhhhhhkk
toa - masz odp na 1 stronie ;)

dzięki :-) ale matematykiem nie trzeba być? ja jestem ogólnie dobra z tego przedmiotu, ale już nie praktykuję od czasów lo i poza dodawaniem, mnożeniem, dzieleniem i odejmowaniem to już niewiele się pamięta :-D

Ja konczylem FiR ale pewnie na ekonomii na matmie jest to samo czyli: pochodne, calki, macierze...ale matma to nic najgorsza jest ekonometria to jzu wyzsza szkola jazdy...

blee..trzeba będzie matmę powtórzyć :-O a na tej ekonometrii to co takiego się dzieje?

polaczenie zaawansowanej statystyki z macierzami....zawsze jest trudna, to po prostu przewidywania w jaka strone pojdzie wykres na podstawie danych historycznch...

Nie strasze, ale z tego na ogol jest najwiekszy przesiew...jednak wszystko mozna ogarnac, mi udalo sie za 1wszym razem :P Jednak przygotowywalem sie miesiac po pare h rozwiazujac zadania...

:-) ale ogólnie myślisz, że prawo + ekonomia - ZiR to dobre połączenie?

Hmmmm no ciezko powiedziec, bo moze byc tak, ze prawa nigdy nie wykorzystasz. Z tego co wiem na studiahc prawniczych prawo finansowe to chyba 1 sem? Natomiast same podatki powinny wg mnie zajmowac 2 sem. Zir? chyba Fir :) Dla pracodawcy jednak prawo moze dobrze wygladac, no bo wiadomo takiej wiedzy nigdy nie za wiele ;)