Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksamitkaczarna

dni sobie mijaja....mijaja

Polecane posty

Gość aksamitkaczarna

dni sobie mijaja to juz 36 dni jak ostatnio dostalam okres....i nadal nic. Test negatywny...temperatura ponizej 37...czy nadal powinnam byc taka spokojna czy raczej robic jeszcze dla pewnosci testy...bo okres nie przychodzi a zawsze bylo jak w zegarku po 29 dniach....

wiesz, ja dostałam po 50 dniach., a zwykle mam po 27 dniach. Stres? może zmiana klimatu? zrób jeszcze jeden test, albo badania zkrwi, bedziesz miała pewność

Gość misiak24
A ja nie mam juz 60 dni okresu. Brałam rok temu tabletki, odstawiłam i miałam okres normalnie, potem wzięłam jedno opakowanie, dostałam okres 14.07 i od tamtej pory czekam cały czas. Nie wiem co mam robic, czy isc do lekarza czy poczekac jeszcze troche. W ciąży nie jestem.

Gość misiak24
wznawiam bo zaginie

Gość misiak24
nikt nie odpowie?

Gość Kania_Dżdżu
nastepna. kolejny temat o poczęciu. wiesz ze są lekarze specjalizujący się w macicach? ginekologami ich zwą. są także testy ciążowe. zakupuje sie je w aptekach. ale lepiej wejsc na forum i pierdolic smuty.

Gość kasiula 7777777
hej,ja nie mialam ostatnio tez ok.50 dni okresu. Juz myslalam,ze to ciaza,schizowałam,ale zaczelam obserwowac swoj organizm,mierzyc temperature itp. Ale mialam sluz owulacyjny, tempka podwyzszona, bolaly mnie piersi,az w koncu przyszedl normalny okres taki jak zawsze-temperatura spadla, piersi bolec przestaly. Teraz znowu jestem na etapie owulacji i mam andzieje,ze zadnych przesuniec nie bedzie:) Ale mowie Ci,jak czlowiek sie denerwuje,to zaczyna zauwazac wszystkie objawy ciazowe u siebie:) Wiem,wiem-najlepiej zrobic test,ale ja jakos nie moglam sie na to odwazyc:)

Gość misiak24
Zrobiłam test, negatywny :) temp mierzę, ale wstaję o różnych godzinach i trochę mi się waha, ostatnio miałam 36,6 o 9 rano, na drugi dzien wstalam o 7 i mialam 36,4, potem wstalam o 9 i znow 36,6. A okresu nie ma