Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja jestem chetna

BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!

Polecane posty

witam, od paru dni moze 2-3 mam dziwne bole w dole brzucha tak jakby przepowiadajace miesiaczke. okres powinien byc jakos na dniach i troszke mnie to niepokoi poniewaz nigdy nie mialam boli przed okrresem. dzis czuje w dole brzucha tak jakby klucia od czasu o czasu, dosc rzadko. te wczesniejsze bole tez nie byly czeste.. tylko w sobote wieczorem bol byl przez ok 2 minuty nie do wytzrymania.. moze ktos mial podobnie? prosze o rady ah i jescze jest prawdopodobienstwo ciazy ale naprawde malutkie i watpie zeby takie bole oznaczaly ciaze..

Gość marysia299
u mnie był to pierwszy objaw ciąży

Gość pomarańczowa kredka
kobieto to sprawa dla lekarza a nie na kafe...

wiem ale do lekarza nie mam teraz mozliwoasci isc a niedawno bylam moze ok 2 tyg temu wszytsko bylo w porzadku... nie bylo zadnych nieprawidlowosci

Gość marysia299
oj tam od razu dla lekarza :-O ja czasem nie mam przed okresem żadnych bólów, a czasem mam. nie ma reguły. może i u Ciebie tak jest.. ale jak już wspomniałam u mnie to był też objaw ciąży. bolało wtedy często i dość mocno

hmm czeste to nie jest a mocno bolalo tylko raz 2 dni temu.. bardzo moco. jak juz mowilam nigdy nie mialam boli przed miesiaczka, czasem nawet nie mialam w trakcie okresu

Gość marysia299
to może teraz masz :-) j bym poczekała jeszcze trochę na tą miesiączkę, a jak nie nadejdzie to test i do lekarza :-)

oczywiscie poczekam:) odstawilam 2 miesiace temu tabletki ostatni okres byl w miare w dobrym terminie mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie:) no i piersi mnie bola wiec to moze zwiastuje okres:) mam nadzieje ze to nie ciaza bo od listopada mam zaczac prace choc tez nie rozpaczalabym jesli dzidzia by byla;)

potrzebuje pomocy bo nie wiem co sie dzieje boje sie ze znowu poronilam,mialam dostac okres w styczniu ale nie dostalam,robilam sobie testy (co dziennie rano przez 7 dni)i byly pozytywne,lecz nie bylam jeszcze u lekarza poniewaz nie mialam czasu.Dzisiaj rano ogladalam tv i nagle dostalam silny ból pod brzusza(jak by jajniki i od pochwy czulam jak by mnie cos ciagnelo,kulo)nie moglam wytrzymac trwalo to okolo5/10minut.Puzniej przeszlo i poszlam do toalety. Gdy sie zalatwialam dostalam krwawienie z pchwy! Bardzo sie boje !!Prosze o pomoc

Gość kajtuś
może zatrucie, gazy, wez cos na przeczyszczenie.. poza tym mnie np. boli przed okresem ale tylko co drugi miesiac..

Gość serce nie sługa
raz boli a raz nie boli, uroki miesiączek :P

To Ty jeszcze nigdzie nie poszlas rozyczko? Dziewczyno na co Ty czekasz? chcesz sie doprowadzic do jakiegos zakazenia? Jak daleko masz szpital z oddzialem ginekologicznym? Zbiez sie i idz na izbe przyjec,zbada Cie lekarz i bedziesz wiedziala na czym stoisz.