Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 WCHODZĘ DO TRAMWAJU A PODLUDZIE Z ZAGRANICY DO MNIE DAJCIE PÓŁ ZŁOTEGO NA PÓŁ CHLEBA:O.A jak byk jest napisane że zabrania się żebrać[wściekły].MOZE BY ZAARAŻOWAĆ IM SPOTKANIE Z ŁYSYMI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .......ponawiacz......... Napisano Wrzesień 8, 2008 a mi jest kurwa smutno i sie wam nie zale więc ty też przestań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludek333 Napisano Wrzesień 8, 2008 noi czemu nie dales 50groszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nagadam wam 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 poł złotego to chyba nie tak dużo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 To może gdybyś spuściła podludziom lanie to byś się rozweseliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syntja 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 to trzeba bylo ominac i z krzywego popatrzec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nagadam wam 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 wielki problem dac 50 gr :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 "ludek333 noi czemu nie dales 50groszy? " Jakbym za każdym razem dawał to by wyszło ponad 2 złote dziennie:P.No i po co a zwłaszcza za co mam jakichś przybłędów sponsorować:P.A samemu byście mnie nie dali:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba było powiedziec ze Napisano Wrzesień 8, 2008 jak tak chce to mu kupisz ten bohenek chleba..a kasy w zyciu nie dasz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .......ponawiacz......... Napisano Wrzesień 8, 2008 a ja byłam dziś na dworcu i o dziwo nie było tam ani 1 bezdomnego!!!!!!!!!!!! szoke:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 "nagadam wam wielki problem dac 50 gr " To dawajcie:P.Bo nie wierzę żeby ktoś chciał mnie regularnie sponsorować:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 ".......ponawiacz......... a ja byłam dziś na dworcu i o dziwo nie było tam ani 1 bezdomnego!!!!!!!!!!!! szoke " A właśnie łgali że siedza na stacji.Za samo to pod tramwaj powinni trafić:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Jak im dasz jedzenie, to rzuca tym jedzeniem Ci w twarz. Oni z żebrania wyciągają ponad 2000 PLN miesięcznie. I smieją się z frajerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syntja 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Ja nigdy nie daje:P jak oni sobie specjalnie nogi łamia itd:o bo do pracy ciezko to niech cierpia:o nooo chyba ze jakis faktycznie biedny bezdomny to wtedy albo jedzenie albo 5zł bo widac ze potrzebuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Dlatego uważam ze oni powinni w mordę zarobić tak jak ci co ich tu ściągnęli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach