Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY FACECI BYWAJĄ WIERNI

NIEZD.

Polecane posty

Gość CZY FACECI BYWAJĄ WIERNI

chodzi mi o to czy facet potrafi sie zakochac, tak pieknie i szczerze i naprawde dochowac wiernosci...czy tez to wszystko jest tak przepojone seksem, ze dzis wiernosc nie istnieje?

Oczywiscie, że tak, ale trzeba trafić na dobrego chłopaka. Ci którzy mówią, że to niemożliwe...no cóż...mają pecha ;) Skoro kobieta potrafi kochać szczerze to mężczyzna też. Facet też człowiek :)

Gość Madathim
Każdy facet ma gdzieś swój "próg" i swoją "pokusę". Absolutna wierność w nich nie istnieje. Czasem tylko tak szczęśliwie się składa, że nie spotykają tej właśnie pokusy i tego progu. Kiedyś myślałam inaczej, ale koniec z naiwnością.

Gość 54TT4T45
Każdy facet ma gdzieś swój "próg" i swoją "pokusę". Absolutna wierność w nich nie istnieje. Czasem tylko tak szczęśliwie się składa, że nie spotykają tej właśnie pokusy i tego progu. Kiedyś myślałam inaczej, ale koniec z naiwnością. TO SAMO TYCZY SIE KOBIET TYLKO ONE ZAWSZE OBWINIAJA FACETOW-NIE UOGULNIAJ SKORO TY TAKIEGO SPOTKALAS

Gość Bywają wierni faceci
i chyba jest ich sporo. Ale o tych wiernych[również i wiernych kobietach] mało tu się pisze - no bo i co napisać? Sama jestem teraz w drugim związku, nie znam pojęcia zdrada. Moi sąsiedzi - tylko jedna para rozeszła się, reszta pozostaje w związkach, chyba szczęśliwych, wychowują dzieci, niektórym zaczynają sypać się wnuki. Nie obiły mi się o uszy żadne plotki i skandale z ich udziałem. Więc chyba można przeżyć życie w zgodzie i harmonii.