Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supertyy

Teraz żałuje ze nie miałam tej piosenki na pierwszy taniec!!!

Polecane posty

Piosenak jest fajna, ale wsluchiwałaś się w słowa?;) Mnie się to kojarzy, ze babka śpiewa o jakiejś starej milości, za którą tęskni:)

Gość supertyy
Wiem słowa sa napisane na stronce pod piosenką ale i tak bym ja chciała mieć :)

No ale czasu już nie cofniesz:) Dla pocieszenia: 95% gości nie będzie pamiętało, jaką piosenkę wybraliście:)

Gość agunia 86
jest piękna ale czy kazda orkiestra ja zagra?? hmmm?? czy ktos na tłumaczenie tych słów??

Ta piosenka, choć bezsprzecznie nastrojowa i piekna, jest w rzeczywistości smutna - \"wish you were here\" - czyli: chciałabym, żebyś tu był / lub -żałuję, że Ciebie tutaj nie ma... Więc raczej nic pozytywnego. Ogólnie piosenka o tęsknocie, wspomnieniach itp. POZDRAWIAM. Więc... nie ma czego żałowac :-) Twoja piosenka na pewno była super :-)

Gość wy gustu nie macie
to jest marna poscielowa, wcale nie jest ladna, zwlaszcza do pierwszego tanca, ktory powinien optymistycznie nastrajac. chyba ze chcesz sie uwiesic na swoim mezu i dreptac w kolko

Gość patilll
teraz to nie ma co żałować tylko się męzem cieszyć :) i tak nikt nie pamięta pewnie poza tobą.......a piosenka mi osobiście do gustu wogóle nie przypadła wole coś bardziej radosnego bo to slub - czyli radość dwojga ludzi a nie nieszczescie ze sa razem

piosenka fajna, ale troszkę za smutna... wredniak, fajna piosenka:) my narazie się zdecydowac nie mozemy na 1 piosenkę:) ale ta jest fajna, pierwszy raz ja słyszę:)