Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakumara

ocencie mnie foto

Polecane posty

Gość szczera do bólu nie złośliwa
co to jest psorioazis?

Gość nakumara
2 zdjecie na wikipedii , to taki rodzaj luszczycy

Przede wszystkim opalać się rzadziej, bo zbyt ciemna skóra dodaje lat ;) Nie musisz całkiem rezygnować z solarium,najlepszy jest kolor brzoskwiniowy na twarzy :) Do tak intensywnej opalenizny nie używaj jasnych cieni, bo one zwracają uwagę i przyciągają też wzrok do zmarszczek wokół oczu - niestety :) A co do faceta - znalazłaś kiedyś męża, znajdziesz i teraz, ale może zbyt gwałtownie szukasz?

Gość nakumara
ja sie boje ze przez to ze jestem oblesna to zostane juz sama do konca zycia

podobno na łuszczycę bardzo dobrze działa laser....ja na twoim miejscu przyciemniłabym włosy...jakiś ciemny brąz....i jeśli koniecznie musisz się malować to wybrałabym też beże i brązy

Gość sluchaj kobitko
opalenizna nie jest straszna tylko za bardzo sie swiecisz. zacznij uzywac kremow, stosownych do twojej cery, szczegolnie pod oczy. jestem 40+ , pale 2 paki dziennie, kilka kaw, opalam sie od zawsze_mieszkam blisko plazy- nie mam zmarszczek:) makijaz powinien byc delikatny no i mat:) sprobuj!🖐️

co ty nie jesteś obleśna.....wystarczy kilka zmian i będzie super...zobaczysz :)

Gość nakumara
probowalam laserow luszcyca nawraca, bo jest bardzo zaawansowana, laser daila na malutkie punktowe wystepownaie

aha...a jakiej długości masz włosy?..i co myślisz o tym przyciemnieniu ich?

Gość przecież to prowokacja
:D:D:D:D:D

Gość nakumara
mailam ciemne ale sa siwe i jak odrastaja to bardziej widac :( na blond tak nie widac tego, a wlosy mam krotkie takie 3-4cm

też mam taką długość włosów....ale mam fajne ścięte i fajnie sobie układam i wyglądam bardzo ładnie....mi np.długie włosy wogóle nie pasują.....no te odrosty są najgorsze....ale ten blond ci nie za bardzo pasuje...postarza cię

Obleśna nie jesteś, a jakimiś głupimi komentami małolatów się nie przejmuj. A może rozważyłabyś jednak rzucenie z pomocą lekarza chociażby?? Jeśli palisz dużo, to po jakimś czasie na pewno będziesz miała lepszą cerę. Jak już ktoś napisał, ciemniejsze włosy, to opalenizna nie będzie tak kontrastować z włosami, lepsze też chyba będę rozpuszczone (fryzjer, fryzjer, fryzjer!!) no i cienie takie, które nie opalizują, w jakichś bardziej stonowanych kolorach. Ale ogólnie nie jest źle :)

Gość prowokacja na pewno

Gość nakumara
samas juz nie wiem ok baede sie malowac jak mowicie ale z wlosami to nie wiem moze zapuszcze troche i wtedy cos zrobie

Masz takie krótkie?? A na zdjęciu wygląda, jakbyś miała związane :) No chyba że się dokładnie nie przyjrzałam... To ja bym chyba trochę zapuściła sobie i przyciemniła. A że odrastają siwe?? Cóż, trzeba pilnować i malować regularnie, to nie będzie widać.

Gość nakumara
to nie prowokacja, ja mam powazny problem, tonacy brzytwy sie chwyta! co do papierosow to nie rzuce nie umiem niemoge, probowalam z lekarzem juz 2 razy nie , bede palic

przecież nie musisz farbować u fryzjera za grube pieniądze...możesz w domu farbować...zawsze znajdzie się jakaś koleżanka żeby ci pofarbować....a farbowanie raz w miesiącu to praktycznie żaden wydatek i problem...no i zmień uczesanie....nie przylizuj tak włosów i nie czesz ich na taką ''dupkę'' (tzn.z przedziałkiem na środku głowy :P)

Gość prowokacja na pewno
jesli nie prowokacja to powiem ci, ze jestes ladna kobieta :) tylko to zdjecie troche nie udane :)

Gość nakumara
ok a co do ciuchow to jak sie ubierac?

Gość nakumara
ja tak wygladam jak na tym zdjeciu, w sumie na zdjeciu nawet lepiej niz w rzeczywistosci

mnie si ewydaje ze tylko te cienie nie zabardzo pasuja . za jasne i jeszcze takie fioletowe. bardziej odcienie pastelowe ale perlowe.

Gość nakumara
wklejajcie linki jeszcze jakie cuchy dla 40dziestki praiwe , rozmiar 34/36 178cm wzrostu

co do ciuchów to ''nieśmiertelne'' jeansy...jakieś fajne sweterki,tuniki,bluzeczki....tylko nie za obcisłe :P

Gość wioletta222
ladne masz zęby!!

Gość nakumara
ty to powaznie o tych zebach??????????

Gość i wszystko po to
08.09.2008] 19:26 Ksiądz Robert nakumara kiedyzs juz pislam ale kazaliscie wyrazne zdjecie wkleic wiec wklejam dzis bo mam czas... co o mnie myslicie? co mam zimenic? czy jakis facet mogly sie mna zaiteresowac? z gory dzieki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43e4eb17 2e12a71e.html Już Cię ocenialiśmy. Nudzi Ci się, że wklejasz swoje foto bez przerwy? tobie sie nudzi koleś ! po jaki hooj tu zagladasz drugi raz ?

Gość wioletta222
tak no ladne masz zęby -proste i biale. nie jedne mlode dziewczyny juz co niektore bez zębow,albo krzywe i zólte maja