Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciotka Matylda bez papilotów

Pani Marta o swoim życiu.

Polecane posty

aska ---> tornada sie zdarzaja, ale wydaje mi sie ze tobie chodzi o huragany na florydzie i w louisianie

Gość aska114
tzn na karaibach mialy byc te tornada-pomylilo mi sie

Gość a ja marze o zwiedzeniu USA
Mam dwa pytania: 1. Twoja mama jest Amerykanką, a tata Polakiem? Czy jak? 2. W jakim języku myślisz?

Gość ex-pudel bez rodowodu
Pani Marta- w jakich duzych amerykanskich maistach byłąś i które zrobiły na tobie najwieksze wrazenie ???

pozdro ---> wiesz co kilmat jest super, zawsze sloneczko, cieplutka czysciutka woda, osrodki sa piekne, bajka, czujesz ze zyjesz, ale nic poza tym, w sensie tak zeby cos pozwiedzac czy cus to nie, bieda naokolo w takim meksyku np czy innej Jamajce, tylko Bahama i wyspy dziwwicze i wyspy Cayman sa do przejscia

Gość 90401
po reakacji forumowiczow widze, ze stany nadal budza silne emocje:D

Gość ja pierdziuuu
wooow jaka gwiazda:o

Gość 90401
To sa wlasnie typowi amerykanie. Jada do Meksyku i zamiast zwiedzac kraj, cudowne ruiny majow, to ci siedza w tych swoich hotelach i mocza na zmiane tylek- raz w basenie, raz w morzu:D

a ja marze ---> 1. nie, mama jest Polka, tata tez Polakiem (byl bo juz nie zyje) oboje obywatelami USA 2. to troche dziwne jest. np teraz po polsku bo do Was pisze po polsku (glownie po to zaczelam bywac na Kafe), ale przewaznie po angielsku, jesli np rozmawiam po ang czy gdy pracuje

Gość shadow of the wind
Studiowalas w Stanach?

ej Santa Monica ZIP code ----> cos takie przemadrzale (nie wiem jakiego sexu jestes) a w meksyku to jest zajeebiscie bezpiecznie zwiedzac faktycznie

Gość Ciotka Matylda bez papilotów
aleś tajemnicza.Napisz kogo widziałaś :classic_cool:

Gość ex-pudel bez rodowodu
a gdzie jest odpowiedż na moje pytanie :-O

Gość gość
Twoj polski jest zadziwiająco dobry.....A ja mam instynkt wędrowca chyba i na szczycie moich miejsc do zwiedzenia jest własnie Meksyk, Indie i Nepal;). Może już niedługo....na razie jeszcze trzeba troche Europe pooglądać.

Gość 90401
ej, wielka hamerykanko, to sa po prostu fakty:). A miejscowosci gdzie znajduja sie ruiny nie sa niebezpieczne, bo jest mnostwo turystow, ktorych interesuje cos wiecej niz darmowe drinki:D

Gość 90401
Pozdro, to tak jak ja. Peru, Indie, Argentyna

pudel sorki ---> ok z pytalem o duze miasta no bylam np. w NYC, tam wrazenie zrobila na mnie np strefa zero, bylam w Miami, bylam w Houston i Dallas, w Minneapolis, w Atlancie jestem raz na kilka miesiecy bo mam tam bliska przyjaciolke, w Phoenix bylam po raz kolejny 3 tygodnie temu no i jeszcze kilka by sie znalazlo. ale od duzych miast wole spokoj cisze mojego ogrodka na przdmiesciach.

90401 ---> tak ja na wakacje jade wygrzac doope na sloncu a nie zapieprzac w pelnym upale po piramidach chichen itza, a drinki nie sa darmowe tylko wliczone w pobyt, ktory zostal wczesniej OPLACONY :P

ciotka moze tak ---> ze wzgledu na charakter pracy widzialam badz poznalam kilka osob i nic wiecej na ten temat nie napisze, buookay?

Gość 90401
Ale amerykance tego nie wiedza i chleja od rana do wieczora na zapas:D

Gość gość
90401--> dokładnie, Ameryka Pd...spływ Amazonką, Rio de Janeiro...mmmmmm, rozmarzyłam sie;).

pozdro ---> dzieki. w koncu chodzilam w PL do szkoly tyle lat. a na Kafe jestem m.in. tez i po to by sie nie pogorszyl, szczegolnie w pismie. ale czesto wtracal slowa ang bo po prostu brakuje mi polskiego w danym momencie (lub go po prostu zapomnialam), co oczywiscie niektorzy co bardziej zlosliwi kafeteriusze maja mi za zle. w domu staramy sie rozmawiac po polsku ze wzgledu na Amelie, jej jest duzo latwiej mowic po angielsku niestety :-(

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://yee.pl