Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luca30

jak dalej żyć gdy już nie starcza do pierwszego?

Polecane posty

Gość luca30

Ja już nie mogę dalej....................nie wiem jak mogłam wpaść w takie długi. Tylko na kartach kredytowych, a 3 dzieci na głowie. Wypłata mi nie starcza na wszystko......... zaczyna się błędne koło. Przecież nie mogę dzieciom nie kupić bułki? Załamka na całego. A tam szkoda słów. Nie mam już sił................

Gość Piotruś Ban prosto z Żymu
Zrezygnuj z internetu, pało bita :D

Gość 9803
Znam to dokladnie

Gość 9803
może jakiś konsolidacyjny- mnie to mtrochę pomogło

Gość luca30
no tak czego mogłam się spodziewać na pewno nie zrozumienia. A może zrezygnuję z życia?

Gość damskie perfumy
płace a obecne ceny na rynku wszystkich przerażają.Ceny produktów żywnościowych strasznie poszły w górę.Jak rząd z tym czegoś nie zrobi to jeszcze trochę i będzie wojna domowa.

Gość ksennnnnnnnnnnnnnna
Piotruś Ban prosto z Żymu a tobie kto płaci za internet? pewnie mami?

Gość budynn
akurat internet to ostatnia rzecz z ktorej powinna zrezygnowac:O

Gość neta ma a sie zali
ze brak kasy ;|

Gość wiolllllllllllllla
autorko nie szukaj zrozumienia tutaj, bo tu siedzą same małolaty na garnuszku rodziców i nie wiedza co znaczy zarobić pieniądze i wyżyć przez miesiąc.

Gość luca30
A poza tym zrozumie mnie tylko ten kto ma ciężko lub miał. Internet kosztuje 60zł, a mnie to nie uratuje. Rezygnacja kosztuje 2 stówy panie Piotrusiu . Dzięki za wsparcie i życzę życia w gruzach!

Gość inuleczka
pracujesz czy jestes samotna mama?

Gość luca30
Jak się popadnie w długi to ludzie potrafią wytknąć jedyny kontakt ze światem tak jak np. net. No to żeczywiście duży ratunek to teraz jeszcze wyciągnę z kolejnej karty na rezygnację z netu i odetnę się całkiem od świata. Nie wystarczy wam ,że nawet w mężu nie mam oparcia???????????

Gość inuleczka
rozumiem,ze nie jstescie najszczesliwszym malzenstwem,ale jesli maz nie pomaga ci finansowo to mozesz go do tego zmusic,np.wystepujac o alimenty

Gość luca30
Kochana inuleczko mąż mój pracuje, a ja wychowuję 3 dzieci. Ale zarabia tyle, że nie mogę inaczej jak brać kartę kredytową i do polomarketu.........:(

Gość fvfbfbfbdbbfadv fafa f
a ile zarabiasz jak mozna wiedziec a maz daje jakas kase?

Gość luca30
sama nie wiem..................to trudne................

Gość luca30
A co mi szkodzi powiem wam. Zarabia 1900zł, a z tego 1300 na opłaty i jak byście żyli? A tu szkoła się zaczęła....nie to nie do opisania........

Gość mikkka21
luca nie przejmuj sie tym co jakies dupki tu pisza , ja cie rozumiem , co z tego ze odłaczysz sobie internet co 40 zl miesiecznie to grosze, chyba problem z pieniedzmi ma co 2 osoba w polsce, duzo osobom jest ciezko, ja mam 21 lat a iwem co to znaczy zyc z miesiaca na miesiac , mam roczne dziecko , mieskzanie pod hipoteke spalacam ponad tysiac rachunki tysiac , ja nie pracuje tylko jedynym zywicielem jest moj maz z jego wyplaty zostaje nam tysiac z czego polowe musimy splacac dlugi, nie jest ludziom prosto ale co zrobic nikt nie pomoze i nie wyciagnie reki, kadzdy by chcial brac ale co z pomoca , nawet nie ma gdzie sie po nia udac!!!!

Gość luca30
Chcąc zaoszczędzić dziś jadłam tylko śniadanie....wiecie jakie? Chleb ze smalcem bo poprostu nie ma co......

Gość luca30
ja pracuje jako tancewrka gogo ale jest to zajęcie dorywcze... trudno musze tak zarabiać nie mam na nic a co z tego jest jakieś 1500 w miesiącu;(((

Gość praca dodatkowa
noś ulotki, opiekuj się dzieckiem, rób ankiety. gdzieś w tym zaganianym życiu musicie wygospodarować jeszcze trochę czasu na dodatkową pracę. przykre, ale innej rady nie ma. człowiek się w tym kraju musi zaorać, żeby godnie żyć.

Gość fctukdt
podszyw??

Gość fctukdt
a na jaka kwote masz zadluzenia

Gość luca30
Tak Mikkka 21. Ty mnie rozumiesz , bo też borykasz się z tym zasranym problemem. Ale inni są kompletnie znieczuleni, bo mamusia lub tatuś kupi samochód, dupę ubierzę i da żreć. Nie musi się taki pustak o nic martwić, ale z bogactwa do biedy jeden krok.

Gość inuleczka
do osob radzacych odciecie netu- byc moze w waszm przypadku jest to instrument tylko dla przyjemnosci,ale w przypadku gdy ma sie dzieci t dieki niemu mozna zoszczedzic duzo na np.slownikach,encyklopedii,itp,co chwile do skoly potrzebne sa jakies dane,informacje,w ogolnm rozrachunku net wypada taniej niz rozne takiego typu pomoce naukowe przemyslcie to sobie zanim zacznieci komukolwiek wygadywac posiadanie netu!

Gość luca30
tak fctukdt to był podszyw ja nigdzie nie pracuje, bo dzieci są małe i były by bez opieki. A długów mam zaraz.........................................................15000

Gość luca30
czemu podszyw? to już nie można zarabiać w taki a nie inny sposób pieniędzy ja ich po prostu nie mam a jestem całkiem całkiem więc przyjęłam prace i tańcze pare razy w tygodniu mąż się zgadza tez już ma dosyc smalcu:(

Gość luca30
dziecmi opiekują się czasem koleżanki po fachu jak ja na rurze sie wije.... takie życie

Gość luca30
to są kredyty na remont mieszkania i zakup mebli no , a reszta na życie..........