Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacperos30

kapele, zespoły weselne

Polecane posty

Gość kacperos30

Witam. Czy ktoś z was zna lub może coś słyszał na temat zespołu muzycznego z Krakowa o nazwie "Tender" ? Gdzieś usłyszałem ich nazwę i ktoś strasznie ich zachwalał. Obecnie jestem na etapie poszukiwania dobrej kapeli , która zagra mi na weselu tak , że każdy będzie się wyrywał na parkiet. Dzięki za wszelkie info . Pozdrawiam.

...pewnie zależy ci na tym aby zespół /kapela/był znany ze słyszenia.Powiem tak,czy wiesz ile jest kapel w Polsce?..więc wiedz,że 70% potrafi "porwać"gości na parkiet i dobrze zabawić.Nie skupiałbym uwagi na jednej nazwie,no chyba,że przyświeca ci inny cel:):)

gdzies ktos, strasznie zachwalal... strasznie zawoalowana autoreklama :classic_cool: az po oczachdaje :D

Gość andreo
ja bawiłem sie na weselu gdzie grał zespół benway,i była rewelacja wokalistka pierwsza klasa,4osobowy sklad super dobrany repertuar-nogi bolały pare dni po tych tancach-polecam.Ich namiary www.benway.pl

Gość sciema
kryptoreklama 0/10

...bywało się na weselach,gdzie kapele grały zajefajnie,wokalistki miały super głos,aż mnie nogi bolały...i czasem głowa od tej monotonii,porywającej do tańca:):)

Dzięki wielkie za opisy waszych kapel , NIESTETY trochę późno doszły Wasze odpowiedzi. Podpisałem już umowę z zespołem TEQUILA-BAND , mam nadzieję , że dobrze zapisałem ich nazwę ;) , nie chce mi się teraz szukać umowy. Fajnie grają , muza jest zzzz... nazwałbym to ... Z DYNAMITEM ! Można ich posłuchać na barce wiz a wiz Jubilatu w Krakowie oczywiście :) , w piątki i chyba w niedzielę , kto ma ochotę to polecam . Jeszcze raz wielkie dzięki , może komuś przydadzą się wasze , no i teraz moja propozycja. Pozdrawiam

Czy ktos zna zespół Sotomix . Znajomi nam strasznie zachwalali, muzyka nam pasuje tylko jak sprawa z prowadzeniem i bawieniem gości? Jeśli ktoś ich widział w akcji to napiszcie.

Gość ewka123
Grali na naszym weselu w tym roku. My byliśmy zachwyceni . Goście nam gratulowali wyboru, a jeśli chodzi o prowadzenie to jest to wszystko z humorem i kulturą (nogi mocno bolały). Tak sympatyczni ludzie że zaprzyjaźniliśmy się z nimi. Polecamy Ewa i Piotrek

Dziękuję za informację. Może jeszcze ktoś wie coś o zespole Sotomix z Krynicy Zdroju

bolekla - zespoł który tak nieudolnie reklamujesz - Sotomix - jest podobny do 90% innych kapel w tym kraju...

Gość gość
Polecam wszystkim poszukującym swojej wymarzonej sali na ten cudowny dzień jakim jest Ślub o zapoznanie się z ofertą Sali Kryształowej w Zgierzu.