Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny obwiślaczek

jak, w cudzysłowie, utwardzić piersi....?

Polecane posty

Gość smutny obwiślaczek

mam lat 24, na skutek uregulowania gospodarki hormonalnej schudłam parę kg (bez żadnych diet) - nie był to radykalny spadek wagi (1kg na mc). NIestety, z moich piersi nie zostało prawie nic :O:(. Nie chodzi o to, że zmalały, to jeszcze przeboleję...stały się po prostu "puste". Wyglądają jak 2 "suche woreczki" :O. Macie może jakieś rady, aby choć trochę je umięśnić, żeby zamiast tej skóry, były bardziej twarde. Próbuję ćwiczeń od paru już mcy - bez żadnego rezultatu :(. Balsamuję, kremuję, czasem zimny prysznic...co jeszcze mogę zrobić ??? Może udać się do gina??? Może jakieś tabletki anty spowodują, że staną się pełniejsze??? Proszę, poradźcie :(

Gość silikon tylko silikon tu pomoż

Gość smutny obwiślaczek
eh, też o tym myślałam, ale nie stać mnie :( jakich ujędrniających balsamów używacie?

e bzdura z tym silikonem! balsamów jakichs specjalnych nie używam ale ćwiczę i mam biust o wiele wyżej i o wiele okrąglejszy niż kiedyś. nie jest oczywiscie wiekszy, ale wydaje sie taki

Gość smutny obwiślaczek
a możesz opisać swoje ćiwczenia? bo moje rezultatów nie dają żadnych (zaciągam je z sieci).

Gość smutny obwiślaczek

Robię ćwiczenia na podstawie pewnej książki \"Jak ładnie wyglądać, czuć się lepiej\" Teraz idę spać, ale jutro zeskanuję te kartki i ci wyślę, tylko zostaw jakiegoś maila.

A jak u Ciebie z rozmiarem biustonosza? Bo cudów nie będzie, ale dziewczyny, które nosiły złe staniki i zmienily rozmiar na właściwy odnotowują nieraz znaczną poprawę stanu piersi, jak tutaj: http://tiny.pl/n8l4 Potrzebny rozmiar możesz teoretycznie sprawdzić tutaj: http://www.bra-fitter.prv.pl/ , ale w przypadku piersi mało jędrnych może być potrzeba miseczkę czy 2 mniej niż to wynika z tabelki, bo taki biust jest \"kompresowalny\". Jakby co chętnie pomogę i odpowiem na pytania :)

Gość smutny obwiślaczek
best_bra >>> stanik mam dobrze dobrany, na biuściaste trafiłam jakieś 4,5 mcy temu i od tej pory noszę staniki z mniejszym obwodem. Jednak ja mam wrażenie, że one mi jeszcze bardziej psują biust:( : po ściągnięciu tegoż stanika, jest taki "wymiętolony", sutki ściśniete:(. Pod biustem mam 76, a w biście (mierzę w miekkim biustonoszu, bo inaczej byłoby prawie płasko :( :O) mam 88cm - noszę więc te 70d. Z 70c biust mi brzydko wychodzi górą, więc jest zdecydowanie za mała. Niby 70d to standardowy dość rozmiar, ale dostaje je tylko w cubusie (za 70zł a są takie brzydkie).

Gość smutny obwiślaczek
Czy ktoś wie, czy w sklepie Milena w necie, można dokonywać zwrotów ??? Przeczytałam wszystko co tam napisali, ale o zwrotach ani mru mru =/

Gość devilngel
cwiczenia na mięśnie klatki piersiowej na silowni.. terener Ci powie jakie :) i od razu biuścik upupu

Czyli stanik powinien być OK :) Co do wrażenia, że on jeszcze bardziej psuje - nie sądzę :) Tak to może wyglądać, bo mało jędrne piersi mają kształt stanikozależny i siłą rzeczy biustonosz będzie się na nich odbijać. Bez podtrzymania byłoby gorzej ;) Jeśli masz wątpliwości napisz na Lobby - dziewczyny z podobnymi doświadczeniami (może też Effuniak jako projektantka bielizny?) na pewno coś doradzą :) W Milenie masz możliwość zwrotu, tak jak w każdym sklepie netowym - to obowiązek prawny, jest na to 10 dni, więcej tutaj: http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/2007/10/prawa-konsumenta.html :)

Gość smutny obwiślaczek
w sumie, jak się mocniej zmierzyłam, to 74cm pod biustem mi wyszło i 87cm w nim (bo jeszcze chudnę). 65E mogłabym spróbować, ale nie mogę znaleźć w milenie, żadnego modelu w takim rozmiarze, mimo iż twierdzą, że je posiadają :O :(

Gość fdfdf
ja proponuje siłownie regularne cwiczenia własnie na partie mięśni na klatke piersiową i do tego jest odpowiednia dieta ja jadłam przez rok kurczaka z ryżem prawie codziennie i przede wstkim ćwiczenia na początku moze ci sie wydawać że piersi będą chudły ale potem będą jedrne zapewniam

Bo w węższych obwodach Milena wypuściła latem kolekcję \"testową\" i szybko się to wyprzedało ;) Ale myślę, że na jesieni będzie coś nowego (a poza tym będzie też nowa firma, gdzie nie trzeba będzie zaniżać obwodów ;) )

Gość odpowiednia gimnastyka
a jaka? wyobraź sobie że ciężko pracujesz odkurzaczem, czyli machasz szczotką odkurzacza z pewnym wysiłkiem bo podłoga brudna i szczotka odkurzacza wymaga pewnego dociskania do podłogi..................i to jest właśnie to ćwiczenie stosować to ćwiczenie długotrwale a efekt będzie oszałamiający ale po długim czasie , powiększą się mięśnie w okolicy piersi i ich sprężystość, efekt trwały na lata bez groźby obwiśnięcia piersi. potrafisz tak ćwiczyć przez rok , dwa?

Gość jestes bogiem wyobraz to sobie
aaaaa to mamay nową dietę cud na większe cycki....kurczak z ryżem...ja pierdole ludzie są pojebani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!