Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa7778899

Facet co czuje??

Polecane posty

Czy jesli kobieta zgotowala piekło psychiczne facetwi, a on ją bardzo kochal, rozstali sie ona uświadomila sobie że jej bardzo zależy, poznala że popelniła wiele błędów, zmieniła się czy jest szansa że ponownie się zejdą??

Gość napewno nie
NIE

jesli facet jest normalny i nie jest masochista to bedzie sie od takiej baby trzymal z daleka, co wiecej jesli taka baba byla by upierdliwa to ow facet powinien zadbac o nakaz sadawy zabraniajacy babie pokazywania mu sie na oczy + brak wszelkich prob kontaktu.

"Masz szczęście, że na odchodne nie wypłacił Ci piąchą w zęby" Ona, czy on? Bo mnie się wydaje, że on. Bycie damskim bokserem nie przynosi raczej chluby mężczyźnie.

Gość bbonifacy
jakby ci brzydal jakaś baba zrobiła piekło to byś sam takiej przywalił.

Ale ona dla tego zmiażdzyła go psychicznie, bo sama nie radziła sobie ze wszytskim, a on nie potrafił jej pomódz, były tez dobre nawet bardzo dobre momenty,tego związku.Ona nie była upiorną babą, jak każda kobieta miewała fochy itp, ale on święty też dokońca nie był..

nieszczęśliwa7778899 Czy jesli kobieta zgotowala piekło psychiczne facetwi, a on ją bardzo kochal, rozstali sie ona uświadomila sobie że jej bardzo zależy, poznala że popelniła wiele błędów, zmieniła się czy jest szansa że ponownie się zejdą?? taka kobieta szybko sie nie zmienia:O:O:O

Szansa istnieje jeśli on jest masochistą i debilem jednocześnie.

Gość bbonifacy
jo ;)

Gość bbonifacy
:)

Gość i znowu gdybanie
O jakie piekło psychiczne chodzi?

Postawiłam się na Jego miejscu i bym wróciła, bo on też jej piekło zgotował..

Gość i znowu gdybanie
Kobieto napisz o co chodzi

Ona raniła słowami on czynami, miernością, obojętnością i bezsilnością..

Gość bbonifacy
jak zwykle mamy tu wiecznie nieszczęśliwą, nie umiejącą sobie dać rady w życiu babą ;)

"Tak Ona mu zgotowała piekło, a na koniec jeszcze w ryj powinna dać " Źle to odczytałeś. Ale myślę, że dobrze wiesz o co chodzi. Facet, który bije kobiety (powód jest nieistotny) jest zwykłym skurwysynem, nie wartym w ogóle litości. Nie ma litości dla takich ludzi, trzeba umieć sobie radzić ze stresowymi sytuacjami w sposób normalny. Więc sorki, ale ja bym w takiej sytuacji facetowi w ogóle nie współczuł, jakby przywalił na koniec kobiecie. Okazałby się równie podły. Przemoc fizyczna świadczy o skrajnym debilizmie i zacofaniu faceta. "Mięczak " Mogę się założyć, że tak nie uważasz, no chyba, że lubisz potrenować na kobietach, kręci Cię to?

Gość tttttttttuu
mam ta sama sytuacje:O tez zgotowalam pieklo psychiczne :O i probowalam naprawiac i nici :O

Gość i znowu gdybanie
i chcesz wrócić do kogoś takiego? znajdziesz innego

Poprostu była zbyt otwarta i w zlości mówiła wszystko co jej slina na język przyniosła, zachowywała się czasem niezbyt rozsądnie, a on nic nie robił, typ samotnika..

>> Mogę się założyć, że tak nie uważasz, no chyba, że lubisz potrenować na kobietach, kręci Cię to? Oczywiscie :) Odstresowuje mnie to. Dziadek lał babke, tatuś spuszczał regularny wpierrdol mamusi, więc i ja kontynuuje rodzinne tradycje 🖐️

"Oczywiscie Odstresowuje mnie to. Dziadek lał babke, tatuś spuszczał regularny wpierrdol mamusi, więc i ja kontynuuje rodzinne tradycje" No to cieszę się, że to tylko sarkazm.

Gość bbonifacy
ale ty brzydal jesteś naiwny. jak piszą, że ktoś by przywalił to nie chodzi przecież dosłownie o to. więcej dystansu ;)

Gość Haaaaaaaaa haaaaaaaa
i świetnie, ja też muszę od czasu do czasu dowalić mojemu lubemu i jest ok!!!