Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoło mi

dzierżoniów - szpital

Polecane posty

Gość wesoło mi

czy ktoras z was rodzila w szpitalu w dzierżoniowie?? jakie tam sa warunki i jaki personel??

Gość wesoło mi
up

Gość wesoło mi
up

Gość do wesoło mi
a skąd jesteś??? do dzierzoniowa mam 25 km:) nie polecam. mieszkam w miejscowości, w której znajduje się szpital cieszacy się złą sławą jak dzierzoniów

Gość wesoło mi
bielawa

Gość wesoło mi
up

Gość wesoło mi
up

Hmmm... chyba nie masz za dużego wyboru, bo w Bielawie ie ma oddziału położniczego chyba, a do Dzierżoniowa najbliżej. Nooooo...chyba że Świdnica cooo??

Gość wesoło mi
no tak najblizej do dzierzoniowa i dlatego mam pytanie jak tam traktuja . mam jeszcze mozliwosc rodzic na drugim koncu polski wiec zbieram informacje...

Wiesz... wszędzie jest podobnie moim zdaniem. Wszystko zależy od tego, czy będziesz miała poród lekki i bez komplikacji, czy ciężki i z przygodami. Takie jest moje zdanie o szpitalach.

Gość wesoło mi
up

Gość wesoło mi
up

hey ;** ja za kilka dni bede rodziła w dzierżoniowie ;p i naprawde duzego wyboru nie ma ;/ szpital jak szpital ... ordynator miły położne tak samo ... nawet można wykupic porod rodzinny za symboliczne 5 zl wtedy dostajesz osobna sale i moze ktos byc caly czas z Toba :) nawet polecam bo położne naprawde sa bardzo bardzo miłe

Gość wesoło mi
maniurka---jak juz urodzisz daj znac

Gość wesoło mi
up

Gość wesoło mi
maniurka---i jak???

Gość majówka09
Podciągam:) Będę rodzic dopiero w maju ale już czytam na temat szpitali. Lekarza prowadzącego mam z Dzierżoniowa, ale myślę jeszcze o Oławie i porodzie w wodzie, mam tak samo blisko. Najbliżej będę miała do Ząbkowic ale jakoś nie mam zaufania do tego szpitala... Co dobrego napiszecie o szpitalu, położnych w Dzierżoniowie???

Heey urodziłam 1 pażdziernika poprzez wywołanie , położne miłe lekarze tez (w sumie zależy który) dopiero teraz znalazłam ten temat :):)

Gość ani.kos.
Ja rodziłam w tym szpitalu 3 lata temu i jestem zadowolona, położne ok, lekarze bardzo mili, pelęgniarki również, wiadomo zawsze znajdzie się ktoś nie w humorze, ale ogólnie jestem zadowolona. Teraz jestem w ciąży i też zamierzam tam rodzic i co jest plusem - blisko do domu.

Gość szpilka czerwona
bardzo dobry szpital ginekologiczno-polozniczy jest w Wałbrzychu. sale nowe, czyste, kolorowe, jest dobra atmosfera. ja tam rodzilam i bardzo milo wspominam. szpital ma tez bardzo dobry i nowy sprzet do ratowania noworodkow, jezeli cos - odpukac - pojdzie nie tak. na sali ze mna lezala babka z bielawy wlasnie. mowila, ze ten szpital jej polecila znajoma pielegniarka i cieszy sie, ze tu przyjechala. wiem, ze nawet kobiety w Wrocka tu przyjezdzaja.moze warto sie zastanowic? pozdrawiam

Gość gość
Nie polecam porodówki w Dzierżoniowie.Ordynator zachowuje się skandalicznie,położne fajne,a pielęgniarki na noworodkowym pracują za kare.

ja bardzo polecam. połozne miłe, i fachowe. Udzielaja cennych wskazówek, fakt nie ma znieczulenia. Opieka dobra, prywatnosc zachowana, starją sie dawać do sal pojedynczo a nie jak w innych szpitalach np w swidnicy grupuja. Ucza karmic, nosza przeciwbólowe i sa na kazde zawołanie.

Gość Walentynka 08
W dzierżoniowskim szpitalu znalazłam się w listopadzie 2013 r dzięki sugestii Dr Jacka Kolanki, który przeprowadził badania-czekała mnie bardzo trudna operacja. Po wystawieniu skierowania do szpitala mogłam wybrać dowolną placówkę, ale po sugestii Pana Doktora zdecydowałam się na operację w Dzierżoniowie. W dzień po operacji mąż powiedział mi o nagłej śmierci naszej córeczki, mężowi towarzyszyła szpitalna Pani psycholog, która pomogła mi i mężowi w przejściu tego dramatu. Za wszelką pomoc mnie i mojemu mężowi gorąco dziękujemy Panu Ordynatorowi R.Solińskiemu, Dr Jackowi Kolanko oraz całemu personelowi oddz.Ginekologii Szpitala w Dzierżoniowie. Serdecznie i gorąco dziękuję wspólnie z mężem! Było mi niewyobrażalnie trudno a Wy pomogliście nam okazując złote serca.Dziękuję Wam za to.

Gość gość
A czy ktoś mial do czynienia ze szpitalem w świdnicy-latawiec?mam zamiar tam rodzic,zbieram opinie...z góry dzięki

Gość gość
Rodzilam w dzierzoniowie 2 tygodnie temu i jak najbardziej jestem na tak. Połozne bardzo fajne, mile i pomocne. Na lekarza tez super trafilam :) sale tez przytulne. I plusem rzeczywiscie jest to.ze staraja sie dawac pojedynczo do sali i mozna miec prywatnosci troche :) na noworodkowym tez pielegniarki sluza zawsze pomoca.:)

Gość Pacjętka
Nie polecam tego szpitala wszędzie indziej tylko nie tam personel juz na izbie przyjęć nie miły jakby za karę siedziały oddział porodowy to samo