Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andae

Dlaczego uważacie że slodkie mozna jesc tylko raz w tyg?

Polecane posty

Gość andae

prowadzac zdrowy styl zycia? jakby sie zjadlo codziennie male ciacho to sie przytyje?

Gość nbcbb
ja jak kiedys bylam szczupla to nie bylo dnia zebym czegos slodkiego nie zjadla,ale mialam duzo ruchy to byly wakacje wiec plywanie,duzo spacerow ale po 4 miesiacach z 60 kg powstalo 70 a teraz juz prawie 80 ale jestem w ciazy :-p

zdarza mi sie cały tydzień nie jeść nic słodkiego, ale jak napadnie mnie głod cukrowy to nic mnie nie powstrzyma :D aczkolwiek wole jakiegoś słodkiego owoca niż batonika i to nie jeste spowodowane jakims trybem zycia zdrowym ktorego zreszta nie prowadze, ale po prostu ja lubie owoce, a juz najbardziej cutrusowe.

Gość andae
a ja chce sie odchudzac ale nie moge bez slodkiego:( za to chce cwiczyc w klubie fitness. A powiedzcie szczerze,wyobrazacie sobie cale zycie sie kontrolowac i uwazac na to co jecie?ja sobie tego nie wyobrazam i juz nie wiem jak zyc,nie jestem gruba,nosze 38-36 rozmiar,tylko mam miesnie chyba bo waze przy 166 cm, 68 kg:(

Albo ciężkie kości czy coś takiego... Zaraz tutaj jakiś mądrala napisze, że tak sobie można tłumaczyć, a jesteśmy po prostu tłuste, ale taka jest prawda. Ostatnio jak koleżanka przy mnie stanęła na wadze (ze zwisającym brzuchem, wałkami i ogólnie taka okrągła) to byłam w ciężkim szoku, jak się okazało, że waży 3 kg mniej niż ja... A ja może mam troszkę boczki, przez ostatnio rok mi się przybrało trochę, ale do jej wyglądu to mi jeszcze brakuje...

Gość andae
no bo to prawda,ze mieśnie wazą wiecej niz tluszcz. ja na prawde nosze góre rozmiar 36,czasem nawet 34(jaka dziwna ta rozmiarowka w sklepach), a spodnie 38, w w jeansach 29. Uwazam ze to normalnie,dlatego dziwi mnie ze waze 68 kg

Ja też uwielbiam słodycze niestety... Już jakiś czas temu i tak sporo ograniczyłam, bo zjem może raz w tygodniu, a wcześniej nie było dnia, żebym nie zjadła jakiegoś batona czy ciastka... Ale jakoś efektów niejedzenia słodyczy nie widać ;)

ja jestem gruba :P ale własciwie nie wiem czemu, nie jem tak dużo znowu, moze przez to ze odzywiam sie nieregularnie?? zdarza mi sie ze przez kilka dni wypije (dziennie) jedna herbate, zjem jedną kanapke i nie mam czasu na wiecej, ale tez sie zdarza ze caly dzien nie jem i dopiero mam czas na kolacje. moze to przez te kolacje?? sama nie wiem.

Cóż, w moim przypadku to, że przytyłam, to pewnie głównie kwestia tego, że się starzeję ;) i przemiana materii już nie taka jak dawniej... Kiedyś mogłam jeść wszystko i w nieograniczonych ilościach, teraz niestety już nie mogę, a wręcz muszę pilnować, co mi niestety nie wychodzi...

Nie trzeba mieć 80, nie mówię, że mi już nic nie pracuje... Ale jakiś czas po okresie dojrzewania wszystko się zmienia w organizmie, zaczynają się zmarszczki, przemiana materii też może zwolnić...

desiree nie truj :D ja mam zamiar byc młoda mając 60 na karczychu. ;) zreszta kto by sie tam nadwaga przejmowal :P i zmarszczkami.. fakt uplywajacego czasu trzeba zaakceptowac. a teraz mniej optymistycznie: "proces umierania zaczyna się w chwili narodzin" :O tak wiec nie mam zamiaru tracic czasu na myslanie o tworzacych sie zmarchach na moim czole :)

Ale ja wcale nie truję, tylko stwierdzam ogólnie znane fakty :) I jakbym się jakoś specjalnie tym dołowała, to bym jechała na sałacie, a tego nie robię.

Gość andae
no przemiane materii mozna podobno podkrecic otrebami...niedobre to jak cholera-jeszcze z jogurtem naturalnym,ale coz... a ja mam ochote na ciasteczka z dynia i nie wiem jak sie powstrzymac:D

Gość andae
siedze i mysle o tych ciastkach:D bo w pracy lekki zastój

Gość andae
siedze i mysle o tych ciastkach:D bo w pracy lekki zastój

Gość andae
no CORNY sa pycha... i chyba lepsze niz zwykle ciastka co? moze sobie tym zastapie slodkie?

To o czym Wy mówicie, to nie są prawdziwe słodycze... Ciastka z dynią?? Prawdziwe słodycze to czekolada, batony, żelki :D I to dopiero niestety tuczy...

Gość andae
ciastka z dynia nie?:DDD a wiesz jakie rewelacyjne sa???? kup sobie kiedys. czekolade tez lubie:P a brownies? mniam