Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubusa

mój chłopak to cholerny nerwus

Polecane posty

Gość bubusa

Witam... Mam poważny problem, kocham ponad wszystko mojego chłopaka, ale ma jedną wadę, jak pojawia się jakiś problem to staje się nerwowy, strasznie nerwowy. Krzyczy, przeklina i wogóle dostaje szału. Ja się wtedy też wściekam z wiadomych powodów. Co robić? czy jest jakas nadzieja, że zacznie kiedyś panować nad swoimi emocjami?

Gość Kropczekowa
to raczej nie przechodzi... ale pogadaj z nim zeby sprobowal chociaz sie troche opanowac

Gość Piotruś Ban jeszcze w pracy
Jest nadzieja że po ślubie będzie cie troche boksował :D

Gość bubusa
tak ale on uważa że nic złego się nie dzieje, że ma prawo się wściec i "pokurwować", jeżeli np. nie może czegoś znaleźć...

Gość bubusa
o tym boksowaniu to też myślałam, ale to raczej nie możliwe, bo jego złość nie jest skierowana do mnie, on mnie za nic nie obwinia, po prostu się wścieka na cały świat i tyle

Gość do bubusy
mam to samo... krzyczy po mnie o byle co, denerwuje sie , wpada w szal i przeklina. mam juz tego dosyc , co robic??

Gość fgbfbvcb
ludzie, pierdolnijcie sie w głowe!! cholerycy i nerwusy (chyba nie ma roznicy) nie bija ludzi kiedy sie zdenerwuja!! to kazdy czlowiek jak sie wkurwi moglby dawac komus po mordzie bo kazdy sie denerwuje tylko niektorzy bardziej, a bicie kogos z nerwow to juz inna sprawa i nie ma nic wspolnego z tym czy ktos jest cholerykiem czy flegmatykiem

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhuj
niektorzy ludzie są za tępi do zycia z nerwusami, i pytacie co macie robic... ano najlepiej jak zostawicie tych biednych ludzi to nie bedą sie denerwowac 🖐️

Gość nie chce straszyc
to moze byc objaw choroby psychicznej. bez zartow.

Gość ffrvgf
podobno jedynacy tak maja. Wszystko próbuja wymusic agresja i uwazaja ze nic zlego sie nie dzieje.

Ja takiego nerwusa rzuciłam po tym jak rzucił we mnie wieszakiem na ubrania... więc wiecie...

noo wstyd sie przyznac ale ja tez tak mam jak cos mnie podkurzy to hooo hooo jak potrafie sie szybko zmenic z aniolka staje sie bestja i jakos wtedy cizko nad soba panowac. pod koniec kłótni mam dola ze tak zrobila ze tak sie zachowalam

Gość mój facet też taki jest
ale w takich momentach ja zachowuję spokój - w ogóle nie odzywam się, a jemu mija po 5 minutach!

Gość słyszałam..........
ze nie ma dymu bez ognia :D to skoro oni sie tak na was wkurzaja to wy jestescie pewnie wredne głupie babska ktore trzeba wyzwac od kurew

Gość mój facet też taki jest
Nigdy nie odezwał się źle do mnie ani do nikogo innego - tylko na sytuację się wkurza. Po prostu jest cholerykiem.