Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

MAŁAM DZISIAJ WYCHOWANIE DO ŻYCIA W RODZINIE

Polecane posty

ooo szit jakie to pojebane!!!!!!nie pisior tylko członek :O:O:O:O homosexualiści blablablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dupaa dziewczynki o okresie dorastania dostają pierwsza miesiączkę a chłopcy wytrysk :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O co myślisz o sexie? uczucia zobowiązania bla bl;a blaaaaa a odp byly zuupelnie inne jestem zywym przykladem aby zlikwidowac to blazenstwo ja i kolezanki sie nudzimi a chlopacy maja pompe nic poza tym nie ma fajnego bye🖐️

Gość .......ponawiacz.......
w której ty jesteś klasie?:O

Gość Elektra_PL
No niby to jest nie potrzebne...ale są tacy ludzie co nie wiedza jak się zabezpieczać itp..

Gość vnn
masz juz to za soba.Dlatego sie nudzisz?

taaa dupa :/ moge se wejsc na erotyczny i sie ludzi doswiadczonych zapytac a i jeszcze gadala o wkladaniu w dupe ze sie nie zajdzie w ciaze itp,a ja palnelam tekst że zajdzie sie w ciaze pozamaciczna np.kolanowa :classic_cool:

Gość chyba chodze
z toba do klasy:o

Gość Elektra_PL
ale nie którzy moze nie mają dostępu do internetu...Teraz dz zachodzą w ciążę juz nawet w 6 klasie podstawówki....moim zdaniem powinno byc parę takich lekcji , ale w 1 gim...

Gość ........ponawiacz.....
odpowiesz mi na pytanie czy nie bardzo??:O

Gość buburubu
mialam takie zajecia w liceum i powiem, ze byla to w wiekszosci strata czasu, raz zatrudnili spoko sexulologa, wtedy gadalismy o prawdziwym sexie, ale przez poprzednie trzy lata,bylo gadanie o niczym. na poczatku roku robili ankiete o czym chcemy mowic, a pozniej nie zrealizowali ani jednego tematu. gadanie o uczuciach, pierwszej milosci, a wiekszosc osob p;ierwszy sex juz mialo za soba. baba gadala godzine jak pieknie jest sie zakochac i uprawiac sex po slubie, a my spalismy.

ja mam to samo a te lekcje prowadzi pedagog :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O a sexuologa na oczy nie widzialam :P

Gość xgtrhrehtyejhtej
"nie pisior tylko członek" :D:D:D

u nas przez 3 zajecia pierniczyła o tym jak sie płód rozwija -____- mogla to strescic w ciagu godziny ale kurde 3 lekcje?!?!

Gość Mnich Becikański
Ostatnio 18 -to latka założyła topik z pytaniem, czy tuż przed okresem taż ma dni płodne.

Gość Elektra_PL
no widzicie ....dlatego własnie moim zdaniem jest potrzebne parę godzin takich lekcji , ale nie cały rok , bo tu już przesada