Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana laska

Co o tym myśleć??

Polecane posty

nie wiesz co o tym myslec? pomysl , ze chlopak zmadrzal :) to jest normnalne

Gość o prosze tak jak u mnie
to gowniarskie zagrywki sa!!

Gość tak szczerze
nie wiem czy gowniarskie...u mnie sie sprawdzaja...z niektorymi sie inaczej nie da... wiem czemu sie tak denerwujesz.dla mnie to tez dziwne,jak patrze przez pryzmat teraznijeszego faceta.jest powazny i z nim tak pogrywac nie musze,ale z tym wczesnijeszym sie naprawde inaczej nie dalo.koles nie dosc,ze zaczal mnie olewac,to jeszcze ograniczyl moje grono przyjaciol do jednej osoby.to byl typ,ktory najpierw kocha ponad miare i zaczyna cie izolowac,po czym olewa,bo wie,ze jestes juz sama i i tak zostaniesz.dlugo nie mogl uwierzyc,ze skonczylam ten zwiazek. teraznijeszy jest zupelnie inny.jesli nie idzie gdzies ze mna,to daje mi kluczyki i zyczy milej zabawy...ale sms'ow rzeczywiscie pisac nie lubi.choc teraz t juz nie wiem,mieszkamy razem,sms'y sa zbedne...jak czasem gdzies pojade,to wiem,ze niewazne o ktorej napisze,on i tak odpisze wieczorem,wczesniej nie ma czasu,ot co

Gość Oblech
Kilkadziesiąt smsów moje byłe w sumie chyba nie dostały :D

daj mu troszke czasu ,sama piszesz u niego duzo sie zmienilo niech chlopak sie przystosuje do nowej sytuacji pouklada sobie,jak tak bedziesz sie foszyc ,knuc jakies spiski,to nic z tego nie bedzie rozwalisz wszystko poprostu ma gorszy okres w zyciu aha dobrze by bylo jakbys znalazla jakies hobby ,zajecie...nie ograniczaj swojego czasu wolnego jednynie do spotkan z nim przedewszystkim powiedz mu szczerze o tym co czujesz ze ci go brakuje ,nie pasuje ci ta sytaucje ,ze tesknisz... bo nie warto bawic sie w jakies gierki

Gość tak szczerze
dla mnie to przykre,ze koles mowi o sms'ie do ciebie "bzdura"...i ze nie tesknil,bo po co...srednio mile slowa od przyszlego narzeczonego

Gość Załamana laska
Tak ja tez wiele razy odwoływaąlm spotkania ze znajomymi, bo on się odezwal. Nieiwem czuje że ma mnie juz gdzieś, że mu nie zależy.. nie tęskni, nie jest zazdrosny, już nei pyta gdize byłąm, co robilam, nic go nie obchodzi..Było tak że psiaąlm do neigo, a on zostawial gdzies tela i potem po kilku godzinach ,a lbo pot ym jak napsiaąlm do ejgo siostry odbierał. Ale to tylko w ważnych naprawdę sprawach dzwoniłąm do jego siostry. Może powinnam odejsc chodz sądze że on nawet nei zauważy że mnei nie ma..

do tak szczerze na wiele te twoje zabiegi sie nie zdala skoro sama piszesz ze jest twoim juz bylym jak dobrze zrozumialam!!wiec twoje rady:O

Gość Załamana laska
Kieydś byl zupeelnie inny..

Gość tak szczerze
jestes za dobra,mniej tez kawalek swojego zycia,tak jak on

Gość Załamana laska
To co ja mam robić, odejsc??

Gość carlos0298
czesc mam 14 lat i nie mialem wytrysku i pamietam ze jak mialem 8 lat to spadłęm z roweru na rame poczym mialem siniaka na worach czy moge byc bezpłodny??

Gość mroooofka
zrobcie sobie przerwe, moze wtedy zmadrzeje jak nie to olej gada bo skoro on nawte nie teskni ani sie toba nie interesi to cos jest nie tak.

Gość nellliiii jasna
Mój też tak zrobił, najpierw odizolowal od znajomych wsyztskich, był tylko on.. Ale było cudownie, a potem odsunąl się, ja byłąms ama prosiłam, błągałam, a on mnie olał i odszedł..Gad pieprzony

Gość mroooofka
Zalana Zakochana --- przeciez pisalas ze cie juz zostawil, cos tu krecisz