Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markov

kto ma profil na nasza klasa przegral zycie

Polecane posty

Gość markov

tam tylko patologia i kolko wzajemnej adoracji siedzi

Gość rozumiem ze oceniasz wg
swoich znajomych

Gość Oblech
Przynajmniej raz nie przegrałem :D

to ja tez przegrałam :D mam jedna taka fotke tam, poprzerabiałam ja, dodałam w takim programie wytrzeszczone oczy i pare innych pierdół a co niektórzy mi piszą ze sliczna fotka :D :D masakre dosłownie masakre :P

BTW... mój 70 letni dziadziuś dzięki naszej-klasie odnalazł najlepszego przyjaciela z podstawówki którego nie widział od 55 lat... masz rację patologia

Gość CZYLI PRZEGRALAM
Tylko dlaczego tak nie uwazam??? :D

Gość tak szczerze
nasza klasa jest ok,tylko trzeba wiedziec jak z niej korzystac...bo coniektorzy zrobili z tego druga fotke.pl ja czasem rzuce jakas fote (ale normalna,nie w bikini),pokaze kawalek mojego zycia i tyle...ot taka przegladowa strona.odnowilam kontakt z paroma ludzmi,moja rodzinka zamieszcza jakies smieszne wspolne zdjecia. ale rowniez patrze z niesmakiem na te ciagle komentarze "ale ladna z was para" "ale z ciebie laska" itd...po co lubie zamieszczaja jakies calusne zdjecia z chlopakiem albo zjdecia w bikinii?jeszcze zdjecia ze slubu moge zrozumiec i jakies dzieciaki,ale reszta to przegiecie

najlepsze na nk sa profile gejowskie i lesbijskie. jeden znalazłam "wszyscy którzy lubia robic lody" :P