Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy błagam

Kilka zdań po angielsku.. .pomożecie??

Polecane posty

Gość gcvbhc
pomozecie musze napisać zdania o sobie w 3 osobie pliiiss

Gość gcvbhc
zdania o sobie np że lubie chodzić do kina czy jakies bardziej rozbudowane trzeba je napisać w 3 osobie, słaba jestem z angola pomóżcie

wiesz co sa takie tlumacze komputerowe ktore tlumacza to co napiszez po polsku na angielski cale zdania tlumacza super program mialam go kiedys ale nie pamietam jak sie nazywa;p przydalby ci sie:D

gcvbhc - to może chociaż wymyśl te zdania po polsku najpierw, a nie chcesz żebyśmy za ciebie całą robotę odwalili durny leniwy kmiocie!

Gość gcvbhc
po angilelsku a wy sprawdzcie She's name marta Marta like riding a bike She sometimes go to the cinema She has a long way to school She likes surf in net She doesn't like uczyć too much She's got a dog and cat troche krótkie te zdania ale nic lepszego nie potrafie wymyslic , może pomożecie mi je rozbudować?

Gość gcvbhc
1 liceum dobre 8 czy 9 lat sie ucze wiem ze jestem głupia ale kurde nie idzie mi ten angol wogule czasów nie umiem nic osmiesze sie w klasie :(

Gość dc girl
nie mozliwe ze sie 9 lat uczysz juz.. Her name is Marta. she likes riding a bike. Marta goes to the movies sometimes. Her school is far away from her home so it takes a long time to get there. She loves surfing in the Internet. Marta doesnt really like to study a lot, she prefers to do other stuff instead. She has a cat and a dog.

Gość gcvbhc
dc girl - dzieki ucze sie od 2 klasy podstawówki, w gimnazjum mieliśmy niezbyt dobra nauczycielke i teraz nic nie umiem :( Angielski bedzie horrorem

Gość dc girl
no tak, on :) hmm.... w szkole to sie malo nauczysz ja tez mialam cala szkole angielski, 8 lat podstawowki, 4 liceum, cos tam na studiach, i tak naprawde to to gowno dalo :P dopiero wyjazdy do usa nauczyly mnie mowic szkola moze cie nauczyc troche gramatyki, ktora jednak ciezko pojac poki nie nauczysz sie poslugiwac jezykiem, i nie osluchasz sie z nim... w usa jestem 2 lata i dopiero tu zrozumialam niektore rzeczy z gramatyki ktore mi wiecznie sprawialy problemy :) wiec jesli naprawde chcesz sie nauczyc to polecam wlasnie takie wyjazdy, obozy jezykowe, czy work and travel na studiach, etc :) anyways, polecam

Gość frenndzel
sorry, ale jak ktos po 8 latach nauki w szkole jest na poziomie kali byc jesc, to nie za dobrze swiadczy o nim:O

Gość gcvbhc
kurde wiem inni jakos lepiej przyswajaja aja kurde nic nic mi nie wchodzi do lba ehhh i nie lubie angola

Gość dc girl
learn to love it! bo inaczej to sie nie nauczysz nigdy ;)

Gość gcvbhc
już to widze... może to przez to nauczycielke w gimnazjum tak nie lubie angola

Gość amantka z odbytowa
there're more good schools in big cities

gcvbhc... nie mozesz pisac zdan ktore nie sa ze soba polaczone myslowo w zaden sposob. to ma byc charakterystyka czy kilka osobnych zdan?? jak bedzie trzeba to sluze pomoca :) tez kiedys mialam problem z angielskim i wiem co to znaczy:)

Gość gcvbhc
to ma byc takie przedstawienie siebie

p.s: ludzie, jak nie jestescie pewni co piszecie to nie 'pomagajcie'. niektorzy z was poprostu sadza takie byki ze az oczy bola. pozdrawiam :)

Gość gcvbhc
no nie musi ale co ja lepszego wymysle?

przykladowe przedstawienie sie siebie, mialo byc w trzeciej osobie wiec prosze: Her name is Marta. She's 18 and she is a student in a secondary school in (nazwa miasta). Her parents live in a small village which is quite far from where her school is based. she rents a flat with her flatmate Ola. They are very good friend. they know each other as long as they can remember. One of Marta's hobbies is sport. She loves swimming and playing valleyball. She also sometimes goes to the gym as she wants to keep her body fit. Reading books is the other thing that Marta likes. the most she enjoyes reading crimes. her another passion are wild animals. she can't have one at home but at least she has got a beautiful cat named harry. Everyone likes Martha as she is always very helpful and friendly. jezeli sa jakies literowy to prosze poprawic :) pozdrawiam

Gość gcvbhc
ewelka21 dzięki wszystkim dziękuję :) ja bym takiego czegos nie napisała...

no probs, jak cos to pisz na maila, ja juz spadam na chate bo zaraz umre w tej pracy.... ;/ pozrawiam!!

Gość gcvbhc
ok jeszcze raz dzieki :) papa :)