Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Now ięc ja myśle że powinnaś mu napisac wprost Że nei wiesz co zrobić ale że chesz zeby wiedzał zęby był świadom że ejsteś z nim że go wspierasz i że kiedy tylko będzie chciał zawsze wysłuchasz i pomożesz

bejszus spokojnie, daj mu jeszcze pare dni i napisz coś... alebo mam - wyslij mu dzisiaj na Gg z okzji dnia przytulania jakieś przytulające sie miśki :D ale nie pisz ani słowa , ze to dlatego,ze jemu źle, ale podpisz, ze to z okazji dnia przytulania!!!!!!!!

kaha ale sie usmiałam z tekstu Twojego męża :D No ale dobrze że sie o Ciebie troszczy, i o Waszego dzidziusia. Noooo Zołzy, to żeście tu dały foty, ślinka leci ;) bejszuś, jeśli dobrze zrozumiałam że nie znasz dobrze tego faceta, to moim zdaniem nie powinnaś sie za szybko wyrywać z sms-em. Po pierwsze napisałas mu już że może na Ciebie liczyć (chociaż z tym przyjazdem to było trochę przesadzone) Po drugie faceci jak mają problemy to lubią uciekać do swojej jaskini Po trzecie jeśli sie mało znacie, nawet jeśli potrzebuje pogadać to będzie raczej wolał zwrócić sie do bardziej znanej mu osoby Długo sie znacie? Bo zrozumiałam że tylko na gg gadaliście? Zołzy ze starego topiku, wiecie że to już 2 lata?? Kurcze, mi w pamięci zostala jeszcze Lomonka. Ciekawe co u Zołzy słychać. Nowe Zołzy, super że dołączyście do nas. nasz topik sie rozruszał dzieki Wam :) Chociaż wielkie załsugi tez dla Irrenki 👄 Dzieki Ci o nasza przeZołzo :D

bejszus jak chcesz to Ci wysle na gg takie misiaki :) uuuupsss ale nie mam twojego nr gg :o

samotna nie wyolbrzymiaj tej mojej zasługi :P nie mam zasług, wszystkie które pisza się zasłuzyły - Ty też :P a co do lomonki to ona mi tez utkwiła w pamięci, bo pamietam jakiego miała drania chłopaka i jak jej trzeba było maglowac, ze sama sie nie szanuje bedąc z nim!!!!!!!! ahhhhhhh ile to z nia roboty było!!!! ale wyszła na ludzi :D droga Lomonko jesli nas czytasz to odezwij się!!!!!! :) :) :) :)

Gość margiiii
...Bo liczą że będą ostrzejsze i ogolnie lepsze w łozku!

a ja pamietam jeszcze JA TEŻ MARIKA... :) u niej też siępsoro działo i niewiaodmo jak się sytuacja zakonczyla... :) co do facetow powyzej zaden m isie nie pdoba :P

nie ma co zaylać gdyby nie Irrenka nie byłoby żadnej reaktywacji po raz 54 :P ona nas wzywa zawsze do pisania , do zaglądniecia naforum ;) nasza moderatorka :D :classic_cool:

kiedy Samotna czystą szczerą prawde pisze :P :) Chyba siotre z Wyboru musz edo nas przyprowadzic Martwie si eo nią - a wszystko pzrez pokręcone środowisko prawników.

margiiii to nie o to chodzi! kobieta z klasą, szanująca siebie i mająca cos do powiedzenia jest od razu bardziej sexy! Hope no jesteś, bo juz myslałam,ze znowu jesz!!!!!!!!! ale Ty tez mnie nie zawstydzaj!!!!!!!!!!!!!

zmykam na 30 minut :) mam nadzieje, ze jak wróce to bedziecie tu jeszcze :P

Irrenka nie nie zmaierzam jeśc.. przez najbliższa godzine potem możee.. hahaha :P co zawstydzać... taka prawda :)

No, Lomonka miała z tym draniem. ja ją zapamiętałam bo po pierwsze z mojego miasta była ;) a po drugie niezła z niej wariatka ;) Jak już przeszedł jej facet to nieźle dawała popalić ;) Kurcze, Mariki jakoś nie pamiętam. I pamiętam jeszcze Anulkę. też ciekawe co u niej.

Samotnaa jaa Mariki nie pamietasz ? :>:P ona to miała co miczałą z facetem ileś tam czasu potem co przyszedl rzeczy jej oddac i ta za nim wybiegła na kaltke i sie zeszlii :D i potem nzowu coś było... :) A Lomonka jest przykładem , że z każdego bagna da się wyjśc... :)

Znamy sie tylko z gg i to zaledwie 3 tygodnie. Niby chodzily jakies teksty mimochodem o spotkaniu itd, ale nie bylo okazji. Gada nam sie wspaniale, pierwsza rozmowa trwala 6 h, druga 5, trzecia 8 :P No, ale dalej nie wiem co zrobic zeby nie myslal ze olewam i jednoczesnie zeby sie nie narzucac. Moje gg to: 13014425

a faktycznie Hope, było cos takiego. Ale Marika chyba długo nie siedziała z nami bo jakoś nie zapamiętałam jej z tamtego okresu. Bejszus, jak jest znajomość na takim etapie to właściwie cięzko doradzić co będzie najlepsze. Myśle, że pomysł Irrenki jest dobry. Dzisiejsza okazja jest dobra do wysłania niezobowiązującej wiadomości. Żeby nic nie pisac tylko po prostu wysłac jakiś obrazek związany z Dniem Przytulania. Zobaczysz czy on sie odezwie. Za krotko sie znacie żeby stwierdzić czy z tego coś bedzie czy nie. Nie narzucaj sie za bardzo

Zrobilam, zobaczymy czy cos z tego wyniknie :) Wyslalam przytulasny obrazeczek, a pod spodem napisalam "Z okazji Dnia przytulania (bo dzisiaj podobno jest) i wyslalam pod tym taka przytulajaca sie emotikonke :P