Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Moja klasa mnie nie lubi...

Polecane posty

nie wiem dlaczego... znaczy może dlatego, że ja się zwykle do nich nie odzywam i w sumie nie mam zbyt dużego poczucia humoru.. w zeszłym roku to jeszcze było znośne, ale w tym jest gorzej.. Chodzę do II liceum i kiedy wychodziłam z gimnazjum to spodziewam się, że wreszcie chociaż część wydorośleje. Ale nie.. Teraz oni się ze mnie śmieją coraz częściej, albo pokazują głupie gesty w moja stronę. Mam tylko dwie koleżanki, do których mogę się odezwać i pogadać, a reszta to zero kontaktu... Nie wiem dlaczego oni tak robią... nie donoszę na nich, nie wtykam nosa w nie swoje sprawy, ani nic takiego... :o smutno mi z tego powodu, żeby chociaż mnie tylko ignorowali...

wytykaja cie bo pewnie wygladasz jak zastraszone zwierze. olej ich sikiem prostym, głowa do góry i zwracaj na palantów uwagi :)

Gość Rafaello rocznik 1987
tak to jest : Albo jesteś przebojowa i jesteś ich wodzem albo jesteś cicha i jesteś pośmiewiskiem. Dzieciaki muszą się czyms zająć a że są małomyślni to wyśmiewanie się z innych też im sprawia przyjemność. Nie martw się , bądź sobą - to podstawa

nie martw sie,mialam to samo:(okres liceum wspominam straszne,jak teraz sobe przypomne to boli mnie zoladek:(bylam bardzo niesmiala glowa do gory,

Gość jfhghfg
a ja sie zle czuje w nowej klasie i szkole mam wranie że jestem gorsza i brzydsza a zreszta tak jest tylko mam nadzieje że nie bede wysmiewana

chyba tak zrobię, będę ich ignorować... ale ja po prostu nie rozumiem jak można się śmiać z tego, że ktoś powiedział, że się obrzygał na zabawie :o

ja w liceum robiłam to co chciałam opinia klasy malo mnie obchodzila, miałam kilka znajomych, reszcie nie wchodzilam w droge, a oni mnie. i było spoko. aczkolwiek liceum wspominam miło ;)

Gość ejbisi
Ojej ja też tak miałam, wiem jak to jest :o byłam strasznie nieśmiała ale w gimnazjum miałam taką zajebistą klase ze się rozkręciłam, rzucałam dowcipami, wszyscy mnie uwielbiali a w liceum....... masakra. Takie wredne dziewuchy wyczuły że jestem mało pewna siebie i jeździły po mnie non stop, czepiały sie dosłownie wszystkiego co robiłam i mówiłam. Nie wiem czemu to robiły. Dopiero na studiach tak naprawde ludzie normalnieja. Zreszta spotkalam jedną z nich, najbardziej chamską dla mnie jak juz skonczylysmy szkole i była taka milusienka dla mnie do porzygania....

spoko ja tez bylam nielubiana, zazdrosnice które stanowly wiekszość robiły wszystko zebym czula sie dyskryminowana cóż utarłam im nosa bardzo boleśnie :P nie próbuj pokazać, że bolą cie złośliwości ludzi, los sie odwróci i wszystcy zobacza jak jest naprawde...tak już jest

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kochana, to nie Twoi koledzy mają problem tylko Ty. Ty po prostu masz ich za gorszych, bo śmieją się z tego, że "ktoś się obrzygał na imprezie". Wmówiłaś sobie, że Ty jesteś tą dorosłą, dojrzałą, mądrą, wrażliwą, a oni to taki ciemny, zidiociały ludek... Zeskocz ze swojego Olimpu, wszyscy ludzie są równi. Wyluzuj, uśmiechnij się do nich, daj coś od siebie, tylko nie na siłę...

z tym, że oni nie chcą się do mnie odzywać... :(

Gość gość
mam tak samo :() Jestem nowy w szkole i nikt poza 1 osoba nikt mnie nie akceptuje