Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiiiita

mój mąż przyniósł dzisiaj wypłaty 600 zł ja

Polecane posty

Gość kobiiiita

mam 450 wychowawczego raty 400zł,telefony 100,opłaty 500 a gdzie życie,dziecko boszeee jak ja przeżyję:O Nie ma mowy o pomocy rodziny szoookco mam zrobić?

Gość idz do pracy

Gość nana-83
dzieci w jakim wieku

Gość tak szczerze
to co on kurde robi?przeciez to ponizej najnizszej krajowej?

Gość taki popierdzielony kraj......
płakać się chce

Gość kobiiiita
zarabia najniższą krajową ale był tygodnie na l4,ja siedzę w domu z 6 miesięcznym dzieckiem,do września mamy raty:OProblem w tym,że on nie chce zmienić pracy bo jest mu ciężko znaleźć dlatego,że jest inwalidą

Gość A odrobiliscie lekcje krytycy
?????A moze kobita chce sie poskarzyc tylko i wysluchac jakichs konstruktywnych rad ,a nie tylko szczekania ,a po co a na co ???? Powiem krotko PO JAJCO!!!!!!!!!!!Dziecko jest i sytuacja trudna . Chcecie cos doradzic prosze ! Nie chcecie wypierdalac . Tyle

Gość kobiiiita
ma jednooczność i problem z kręgosłupem 3 grupa inwaliodzka

Gość tak szczerze
najlepiej niech szuka w zakladach pracy chronionej...kijowa robota,ale moze lepiej platna...ale tez z tego co wiem,to jesli mialby pracowac przy komputerze,to chyba pelnosprawny przy tym byc nie musi.mam kolege,ktory ledwo chodzi i ma prace przy kompie.a jezeli chodzi i reszte,to moze idz do MOPS'a...w jakim miescie mieszkacie?

Gość tak szczerze
mial wypadek?bo jak tak to moze jakies odszkodowanie skapnie...

Ustawa z 1982 r. przewidywała trzy grupy inwalidztwa: • do I grupy zaliczano osoby całkowicie niezdolne do pracy i samodzielnej egzystencji, co w praktyce oznaczało konieczność korzystania przez nie ze stałej pomocy innej osoby • do II grupy zaliczano osoby całkowicie niezdolne do pracy • do III grupy zaliczano osoby częściowo niezdolne do pracy. skoro ma 3 grupę to nie jest tak źle. rzeczywiście mógłby pochodzić po zakładach pracy chronionej ale z 3 grupą często przyjmują także do zwykłych firm a co potrafi robić? jaki ma zawód wyuczony?

Gość kobiiiita
pracuje w zakladzie pracy chronionej a mieszkamy w dziurze w woj.świętokrzyskim

Gość czarnulkaania
jak ma wadę wzroku to nie dostanie od okulisty pozwolenia na pracę przy kompie a bez tego go nie zatrudnią wiem po sobie A renta z zusu mu sie nie nalezy?

a może pomyślelibyście o jakimś chałupnictwie czy czymś podobnym. zajmując się dzieckiem mogłabyś to dodatkowo robić a i on mógłby ci pomóc jakby znalazł czas po pracy

Gość kobiiiita
pracuje przy maszynach pracownik fizyczny,nie mial wypadku poprostu taki sie urodzil

Gość tak szczerze
oooo..swietokrzyskie to tragiczne miejsce na rozwoj zawodowy...przekichane,ze nie mozecie od nikogo pozyczyc...i komu dziecka zostawic,zebys mogla isc do pracy... w sumie to tylko jeden miesiac i juz wyjdziecie na prosta...od przyszlego miesiaca bedzie 200zl wiecej...a poki co mops...

Gość fndsjkfnkjfnkfj
niech mąż idzie do Urzędu Pracy, np. na Lubelszczyźnie jest dużo więcej ofert pracy dla niepełnosprawnych niż zdrowych ludzi.

Gość kobiiiita
chalupnictwo z checia probowalam ale przewaznie oglaszaja sie naciagacze

Bishop - kurwa przecież pisze, że ma małe dziecko! a może nie ma z kim zostawić co? opiekunka kosztuje majątek!

Gość tak szczerze
taaa..do robty,latwo sie mopwi,a co z dzieckiem..za przedszkole tez trzeba placic i to gruba kase....

Gość damskie perfumy
zapisz się może na jakiś kursik, po którym będziesz mogła sobie dorabiać w domu.Moja koleżanka jest na wychowawczym i robi tipsy w domu, ma z tego naprawdę fajne pieniążki, albo pomyśl o czymś innym.

Gość kobiiiita
a dziecko zostawie samo w domu?

Gość czarnulkaania
i raty wam sie kończą niedługo jak dobrze zrozumiałam wiec bedzie lżej nieco A starał sie mąż o rentę ? Zawsze by pare złotych co miesiac było wiecej

To po co zdecydowałaś się na dziecko skoro Wam się nie przelewa?