Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipa wielka

ile lat ważny jest kurs prawa jazdy?

Polecane posty

Gość lipa wielka

tzn. ile mam dokładnie czasu na zdanie egzaminu po kursie?

Gość damskie perfumy
wydaje mi się,że nie ma limitu czasowego

Gość agusiaaa z torunia
najlepiej od razu zapisz się na egz. teoretyczny, a po zaliczeniu, natychmiast na egz. praktyczny. Nie ma co długo z tym ociągac, bo póxniej się wiele zapomina i wówczas narażasz się na niepotrzebny stres;)

Gość zawsze jest wazny
chyba, ze bardzo zmienia sie przepisy, ale to raczej sie nie zdarza, nawet jesli zmienia sie sposob egzaminowania. ja robilam prawko jakies 4 lata

Gość lipa wielka
mam taką dyrną sytuacje, że robiłam kurs trzy lata temu ale.. i tu zaczynaja sie schody, bo nie mam zaliczonego testu wewnętrznego i nie mam świstka że skończyłam kurs,chce teraz zacząć robić prawko i nie wiem czy jest szansa żebym polazła to tej szkoły i nie buliła za cały kurs?

Gość dziękujemy za info
zapłacisz za całość. niestety. za dużo czasu upłynęło. powiedzą ze zmieniły sie przepisy ;la bla bla i 1300 nie twoje:P ale idz !!nei żałuj kasy. prawko to podstawa. powodzenia

Gość lipa wielka
dzięki za odp zrobić napewno zrobie,ale chyba najpierw tam pojade i może mi sie uda, a nóż widelec

Gość aga 19
ponawiam pytanie, ile czasu jest wazny kurs na prawo jazdy? potrzebuje aktualnych informacji a nie z przed kilku lat

Gość 6 miesiecy chyba

Gość 6 miesiecy chyba
telefon do osrodka egzaminowania kierowcow i wszystko bedzie jasne :-) po co nas pytasz :o

Gość bgt,lo
kiedyś był ważny 10 lat, teraz chyba bezterminowo. jeśli masz kwit z ośrodka. jeśli nie, a wszystko masz zapłacone i masz na to paragon -na pewno coś Ci musiał wystawić jak płaciłaś to idź do ośrodka i nie powinno być problemu. poza tym, oni mają jakiś syetm w komputerze, więc musisz byc gdzies odnotowane, że zapłacone masz. zadzwoń i się dowiedz.

Gość aga 19
szesc miesiecy to jest wazny egzamin teoretyczny, zeby potem moc jeszcze zdac egzamin praktyczny. a mi chodzi o waznosc kursu zeby potem moc pojsc na egzamin. kwit z osrodka o ukonczeniu kursu mam, ale znajomi mowili mi (straszyli mnie) ze kurs ten moze sie przedawnic po roku. ale jesli bezterminowo albo 10 lat to ok :)