Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niania_olsztyn

niania olsztyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niania_olsztyn

witam !Poszukuje pracy jako opiekunka do dzieckach w Olsztynie od 1 pazdziernika 2008. Mam 21 lat i jestem studentka 3 roku pedagogiki specjalnej na tutejszym uniwerku. Studiuję zaocznie. Pilnowaniem dzieci zajmuje sie od 5 lat.Zostawałam takze w razie potrzeby na noc z dziecmi. Jesli trzeba moge okazac referencje od rodzicow u ktorych pilnowalam dzieci. Jak mowi moj kierunek-jestem osoba niezwykle cierpliwa i kocham dzieci. Zajmowałam sie maluszkami od 4miesiaca do 10 roku zycia. Stawke jaka proponuje to 7 zł na godzine. Badz 700 zł na miesiac. Wiem, ze to moze sie wydawac wygorowana cena ale jestem osoba kompetentna i z sercem podchodze do swojej pracy. Chetnie ugotuje obiad,posprzatam, i zajme czas dla dzieci tak by sie uczyly i ciekawie bawiły.Uwielbiam spacery. Mowia ze mam podejscie do dzieciakow i szybko sie do mnie przywiazuja. Pracowalam przez wakacje w przedszkolu wiec wiem jak dzieci moga byc kaprysne ;) jest tylko jeden problem, otoz w piatki co 2 tyg mam zajecia na 15 wiec musialabym o 14 skonczyc wtedy prace. Jesli zainteresowalam Panstwa moja oferta to prosze o kontakt . rogas1987@wp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować