Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malawpotrzebie

PSYCHOLOG Kalisz, Poznań, Wrocław, Ostrów

Polecane posty

Gość malawpotrzebie

Szukam dobrego psychologa w okolicy Kalisza, Ostrowa Wlkp, a nawet Wrocławia czy Poznania. Mam wiele problemów i nie daję sobie rady, szykam jakiegoś ludzkiego dobrego psychologa który mi pomoże. Czy zncie kogoś takiego?

Gość mamanastolatki
Pilnie potrzebuję dobrego psychologa, który pomoże mi rozwiazać problemy nastolatki. POMOCY!!!!

Gość Jola K
Ja znam bardzo dobrego i rzetelnego psychologa z Wrocławia, chodzę do Poradni M. Senderowskiej na Legnickiej, moja lekarka nie zostawia z problemem, należy do osób, która za wszelką cenę chce się dowiedzieć jak najwięcej o kliencie i o jego problemach, szuka niestandardowych technik, na co dzień jestem zestresowana a w gabinecie się relaksuje.

Gość lila31
Polecam www.centrumsystema.pl. Super Pani psycholog!!!!

Gość gość
Mam problemy ze swoją nastoletnią córką. poszukuje dobrego psychologa na terenie Ostrowa Wielkopolskiego. Słyszałam, że doktor Krystyna Miętkiewicz potrafi poprowadzić nastolatkę. Czy wiecie coś na ten temat? Albo na temat innego, dobrego psychologa?

Gość gość
A z Kalisza kogo możecie polecić?????

Gość gość
Do dr Miętkiewicz możesz spokojnie zapisać swoją córkę. Zapewne na początku będzie się buntować, jak każda nastolatka, ale od tego jest pani dr, żeby dać sobie z nią radę. Pamiętaj, że początki zawsze są trudne, ale potem już jest coraz lepiej

Gość gość
Ja jeszcze podrzucę Centrum Rozwoju Psychologicznego www.psycholog-psychoterapeuta-wroclaw.pl/

Gość gość
Dr Krystyna Miętkiewicz przyjmuje nie tylko w przychodnia w Ostrowie Wielkopolski, także w Krotoszynie i w Przygodzicach. Nie wiem, czy już byłaś u pani doktor z córką, ale też ją polecam. Ja co prawda chodziłam do niej na terapie indywidualną, ale jako osoba i jako lekarz jest niesamowita.

Gość lucas22
Nie znalazłam lepszego psychologa niż pan Bętkowski, polecam wszystkim! Zwłaszcza osobom, które cierpią z powodu depresji. Wspaniały człowiek, który potrafi naprawdę pomóc, nawet w najtrudniejszych przypadkach. Odsyłam na stronę betkowski-psychoterapia.pl, tutaj są szczegóły dotyczące stylu terapii. Ogólnie pierwsze 3 spotkania służą poznaniu pacjenta, a później zaczyna się faktyczna terapia.

Gość gość
Pani Miętkiewicz??? Dajcie spokój...emerytka której na stare lata zachciało się dla rozrywki psychologizować... kończąc ZAOCZNIE (!!!) psychologię...to tak jakby iść do lekarza-chirurga, który skończył weekendową medycynę za kasę i zamiast części np. wątroby wytnie Ci kawałek jelita grubego...nie polecam...

Gość gość
Ja chodziłem na psychotesty do Gawrońskiego na Dobrzeckiej www.psychologkalisz.com.pl

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gnasik3331
W wielu przypadkach warto zdecydować się na terapię przez Skype. Tutaj https://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ są namiary na klinikę, która to oferuje tego typu rozwiązania. Myślę, że jest to dobry sposób na pozbycie się problemów.

Gość Centrum Psyche
Zapraszamy do Centrum Psyche Wrocław na Białowieskiej 3, Pixel House. Nowe gabinety, ceny jak wszędzie, ale są wolne terminy. Jeszcze... http://psyche.wroclaw.pl Pozdrawiamy Centrum Psyche

Gość gość
psychologia przez skype, pytanie w jakiej cenie?

Gość juliaaaa299
Tutaj https://psychomedic.online/ możesz dowiedzieć się więcej. Zadzwoń sobie tam i zapytaj jak to wygląda. Myślę, że warto. Poza tym uważam, że warto spróbować takiej terapii.

Gość gość
Tylko skype.psycholodzy.online.

Gość hankaaaau
Pod nr 22 254 54 54 można się umówić na terapię online do Psychomedic. Potwierdzam, że jest to naprawdę dobre i praktyczne rozwiązanie. Dzięki temu możemy sobie pomóc.

Gość Kasia W
W Kaliszu polecam Panią Monikę Wysotę. To bardzo ciepła, życzliwa i z poczuciem humoru terapeutka. Bardzo profesjonalna. Pomogła mi poukładać wiele spraw i wyjść z głębokiego doła. Polecam. To jest jej strona internetowa: www.centrumsystema.pl