Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elektra_PL

Nie chce mi się życ!!

Polecane posty

Gość czaruś
To okropne co wam chodzi po głowie dziewczyny. Przecież życie jest piękne... Co to znaczy umrzeć ? Poddać się, oddalić na zawsze od kłopotów, problemów często nawet cierpienia? Może i tak, ale przecież umrzeć to znaczy też: nigdy więcej nie cieszyć się wiosną, nie wdychać zapachu kwiatów, nie oglądać zachodów słońca, nie czuć wiatru we włosach, nie kochać...

Gość hgg
kurwa jak ja bym chciała wyniesc sie z chaty miałabym swiety spokój a tak udreka kurwa juz nie wytrzymuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hgg
i nie zalezy mi juz na nauce, niech sie dzieje co chce mam to w duuupie!

Gość Elektra_PL
czaruś...Dla mnie nie jest piękne..a zachody słońca , czy wiatr we włosach już to widziałam i czułam ..raz wystarczy...

Gość Elektra_PL
Ble ble a co się stało ??

Gość hgg
I TAK W CHACIE MAJA W DUPIE JAK SIE UCZE , DLA NICH TO NIE MA RÓZNICY a w cholere pierdolić wszystko!

Gość hgg
i jeszcze jestem brzydka, cholera moze wziąć!

Gość Elektra_PL
Rozumiem cię :(:(

Gość ehmn.
Mi tez sie nie chce zyc. Dostałam okres.. w dodatku jestem wykoczona... a jak bym chcialła inne rzczy wymieniac to długa by była lista. :(

Gość Elektra_PL
okres się skończy, odpoczniesz i co dalej .??....wymieniaj posłucham....

Gość czaruś
Elektra_PL życie to splot smutków i radości. Musisz tylko uwierzyć, że nie zawsze będzie źle. Być może jutro dane Ci będzie się uśmiechnąć. A jeśli nie jutro, to pojutrze... Chyba warto dać sobie szansę, prawda ? Na pewno zasługujesz na nią...

Gość Elektra_PL
No niby warto..., ale nie wiem czy zasługuję...inni ludzie bardziej jej potrzebują, ja chce tylko spokoju...

Gość ehmn.
Eh.. ale jak bym ci ujawniła cos to byłoby mi wstyd i tyle.. :o

Gość hgg
a wiecie co jest najgorsze, że ta złośc mi przechodzi ale i tak codziennie mam kurwice no i gówno nikt nie wie co przezywam nic a nic a mnie czasem serce boli z tej złości, zreszta łep też wszystko sie na siebie nawala zwalona rodzina, szkoła, wyglądi co ja mam robic??? Jak ja chciałabym miec jakas przyjaciólke czu chłopaka a nie mam i wyzalam sie w necie

Gość ehmn.
hee. ja mam dosc.. padam z nóg. :o jeszcze mnie oczy bola. Eh..

Gość ehmn.
hee. ja mam dosc.. padam z nóg. :o jeszcze mnie oczy bola. Eh..

Gość Elektra_PL
hgg rozumiem cię doskonale ehmn..tutaj jestes anonimowa ..mozesz ujawnic , moze mamy cos wsóplnego..

Gość ehmn.
moj. stary to alkoholik . pije od 20 lat. mame nie raz pobił.. dzieki mojej interwencji na pogotowie zyje... Wogóle to moj dtary to okropny natret.. w szkole mnie denrwuja kolezanki.. mam popierdolona rodzine. i ten tegos

Gość czaruś
>>ale nie wiem czy zasługuję...inni ludzie bardziej >>jej potrzebują, ja chce tylko spokoju... Zasługujesz, jestem pewien. Tylko spokoju...? Spójrz jak wiele, a zarazem jak niewiele potrzebujesz... Oczywiście nie wiem co tak naprawdę cię boli, ale może wystarczy pójść na spacer do parku, złapać oddech, posłuchać ptaków. Koniecznie stań dziś przed lustrem i powiedz sobie "nie dam się"...

Gość Elektra_PL
Czarusiu jestes miłym człowiekiem , ale juz dużo takich spacerów odbyłam ...ehmn..mam podobnie i wiem co przezywasz...cos jescze ??

Gość Elektra_PL
to jak ...co radzicie mi ?...jak połknę obojętnie jakis tabletek ze 30 to moge umrzeć??

Gość ehmn.
ELEKTRA NIE RÓB TEGO.. PROSZE CIE.

Gość Elektra_PL
Dlaczego ma tego nie robić??

Gość Elektra_PL
Zależy komuś na mnie...

Gość Elektra_PL
halo jest tu kto ??...To jak z tymi tabletkami ...nie ma zamiaru umierac powoli, męcząc się..

Gość czaruś
Elektra_PL zapomnij o tych tabletkach. Jeśli je połkniesz nigdy nie dowiesz się czy był taki ktoś komu na Tobie zależało. Chwilowo przyjmij, że mnie na tobie zależy. I to wcale nie ściema, naprawdę nie chcę żebyś popełniła tak straszliwe głupstwo. Najgorsze jakie można popełnić.

Gość Elektra_PL
Jak na razie zapomnę..bo nawet bym ich nie mogła wsiąść ....Jeszcze rodzina nie śpi....oj czarusiu , pewnie jesteś dobrą osobą...Nigdy nie byłes w takiej sytuacji , że odechciało ci się życ ??

Gość czaruś
Na szczęście nie. Ale nie myśl, że tu mnie masz... Znam siebie. Ja nigdy nie wpadłbym na to, aby odebrać sobie życie. Chociażby ze względu na bliskich, których jak widzę ty masz. Pomyśl o nich proszę... Jeśli masz dzieci to wyobraź sobie jak strasznie będą się czuły stojąc nad twoim grobem. One ci tego nie wybaczą...Będą tylko powtarzać "dlaczego?" M.

Gość Elektra_PL
nie mam czarusiu , bo mam niecałe 14 la (nie ukrywam tego)..tylko nie piszcie ,że to taki okres buntu ...nie znacie mojej stuacji