Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elektra_PL

Nie chce mi się życ!!

Polecane posty

Gość czaruś
To, że nie masz dzieci niczego nie zmienia. To ile masz lat również. Pomyśl o matce, babci, dziadku, może siostrze czy bracie. Jeśli masz rodzeństwo być może jest w podobnej sytuacji jak ty. Czy myślisz, że będzie siostrze czy bratu lżej jeśli zrobisz coś głupiego. Jeśli nie masz, to i tak nic nie zmienia, bo nie wierzę, że nikomu na Tobie nie zależy...

Gość Elektra_PL
Mam siostry i nie są w podobnej sytuacji , jak ja..cieszą się pełnią życia i nie mieszkają ze mną... Rodzice ile razy mówia kto mnie pokarał za takie dziecko itp..Raz nawet usłyszłam jak się kucili ze wtedy nie założyli zabezpieczenia...itp...

Gość czaruś
>>Rodzice ile razy mówia kto mnie pokarał za takie dziecko itp..Raz >>nawet usłyszłam jak się kucili ze wtedy nie założyli >>zabezpieczenia...itp... Rodzice tylko tak gadają. Ja też nie byłem święty i nasłuchałem się od starych różnych dziwnych gadek :) Nie bierz tego do siebie co mówią starzy. Po prostu starsi nie zawsze rozumieją młodszych, tak już jest i tyle. Trzeba się z tym pogodzić, zobaczysz jak sama będziesz starsza spojrzysz na to inaczej. Śpij dobrze i pomyśl przed snem o czymś pozytywnym. Twój troszkę starszy znajomy M.

Elektra napisz co się dzieje, sama zaznaczyłaś, że jesteśmy tu anonimowe. Może uda nam się wszystkim wspólnie coś wymyślić i poradzić. Daj nam spróbować

Gość Elektra_PL
czaruś..to nie było na żarty....się kucili , a ja stałam pod drzwiami i to słyszałam ....nie było miło tego słuchać.. pisałam już o tym tylko że pod innym nikiem ...ale to i tak nie ma znaczenia co się stało....nie chce mi się życ.....

Gość Elektra_PL
Dziękuję czaruś ty również dobrze spij ...Nie wiem co to jeszcze będzię do jutra :(

Gość Elektra_PL
vakoss ...wspólnie??...tu nikogo nie ma ...zostanie jak zwykle sama...:(:(

witam jestem w strasznie zlej sytuacji,powoli nachodza mnie te mysli nie wiem co mam robic wszystko sie dlamnie sypie, prosze o wsparcie...

Gość Wiku
Mnie też czasem podchodzi na myśl żeby to zrobić no ale nie wiem bo nie wiadomo co się w przyszłość wydaży :albo za pare dni :)

Gość Pauuliś :(
Też nie mam ochoty żyć . Chcę jak najszybciej umrzeć :( Próbowałam lecz mi nie wychodzi . .. nie mam odwagi by podciąć sobie żyły , jedynie tabletki zarąbiście mnie zmuliły . :( najem się tabletek i kaput . mam takiego doła , że już nie mogę .

Gość dojrzaly jest lepszy
a moglabys przed tym aktem samobojczym ewentualnie spedzic ze mna upojna noc????

Gość Snoopi;(
Jeeeest mi tak zle...Mam dosyc tego wszystkiego,ciagle problemy...Nic dobrego...Chcialbym umrzec probowalem sie powiesic klapa,podciac zyly za slabo;(...Tabletki mnie zamulily;(...Po co ja mam zyc tak sie tylko mecze;(

Gość Piter26
Dołączam się do tematu. Chce skończyć tą udrękę. Właśnie dowiedziałem się że jestem nieuleczalnie chory. Teraz. U progu dorosłości. Teraz, kiedy byłem taki szczęśliwy. Treaz kiedy miałem wszytsko. Miłość życia, skończone studia, dobrą pracę, perspektywy, marzenia, plany, wszystko o czym marzyłem... realizowałem plany, szedłem do przodu... jeden wyjazd wakacyjny i choroba, która ujawniła się w gorącym klimacie.. nieuleczalna... SM... Cały świat się zawalił w przeciągu 3 miesięcy... choroba coraz barziej ogranicza.. minęło pół roku... Wszytsko do czego dążyłem. Miłość życia odchodzi, po 4 latach związku, nie mam do niej pretensji, chce aby była szczęśliwa, aby ułożyła sobie życie o jakim marzyliśmy z komś zdrowym, miał być ślub i szczęśliwe życie.... nie będzie już nic... nie wiem co dalej... nie widze światła nadzieii na cokolwiek...