Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

kto z was umie retuszowac i przerabiac

Polecane posty

Gość deborah24
anyżówka wysłałam Ci dwa zdjęcia, gdybyś mogła zretuszowac mój nos, cere i wydłużyc troche rzesy, dzięki:)

Gość patrysiapk
ja to mieszam programy,gimp i picasa2

No czyli wszystko jasne :p Bo właśnie chcę mieć, ale trafiam albo na triale, albo na jakieś niedziałające wersje... Mogę prosić delikatnie o pomoc w tej dziedzinie?? ;) Nikt nie widział, co tu napisałam :)

Gość patrysiapk
jak któras z dziewczyn chce to niech pisze mam dzisiaj troche czasu;)

ok, zdjęcia doszły! uprzedzam, że ja robię retusz tak, żeby wyglądało W MIARĘ naturalnie, a nie jak plastik. nowa346 - z twarzą nie ma problemu, ale co do tła, to jeśli chcesz całkowicie zmienić tło - to po pierwsze dłużej potrwa, a po drugie muszę wiedzieć dokładnie, co ma być w tym tle?

Gość patrysiapk
gimp to darmowa wrsia fotoshopa.dają ciekawe efekty i całkiem sporo mozna zrobic;)

patrysiapk - mnie jakos gimp nie przekonal, moze przez brak czasu :P ale na photoshopa sie czaje

to lepiej zajmij sie twarza,tlo sobie odpusc ..twarz ma byc ladna no taka idealna i z ksztaltu i z wygladu:) dlugasne rzesy maly nosek :) pelne usta ..:) no hehe sama wiesz najlepiej jak to zrobic:):*

Gość patrysiapk
no to co jest jakas chetna?

Gość patrysiapk
to wyslij na fanke5@wp.pl

Gość patrysiapk
cukrowa wato a powiedz mi co mam tam zrobic?

słuchajcie, dziś już tego na pewno nie zrobię, bo niedługo wychodzę z domu, ale jutro jak coś, to usiądę i coś tam spróbuję zdziałać :) od razu mówię, że cudów nie obiecuję, żebyście się nie spodziewały efektu jak z jakiegoś profesjonalnego studia - ja nie jestem żadnym zawodowym grafikiem :)

Gość patrysiapk
cukrowa wato ładne foto jednak wolałabym bardziej wyrazne i przodem całkiem i bez tych barierek poszukaj prosze jeszcze cos;)

Gość nadiane..
patrysiapk wysłałam Ci maila ze zdjęciem:)

ok, jeśli chcecie skorzystac: moj_mail_roboczy@tlen.pl jak nie, to no problem ;)

Gość patrysiapk
cukrowa wato co mam z nimi zrobic?

Gość patrysiapk
nadie zaraz po cukrowej cos zrobie;)

nowa346 - idzie mi nieźle na razie z jednym zdjęciem, tylko wiesz co - ja za bardzo nie potrafię robić takich rzeczy, jak zmiana kształtu twarzy. tylko w ograniczonym zakresie, operując cieniami, ale niektóre rzeczy sa dla mnie nie do przeskoczenia i tu przyznaje się, ze nie do końca jestem w stanie zrobić to, o co chodzi. nie wiem, czy to się da zrobić w photoshopie, pewnie się jakoś da, ale ja tego akurat póki co nie obczaiłam :( na razie przesyłam to, co zrobiłam, zerknij :)

zaraz, chwila.... wiecie co, coś mi się tu pokręciło, bo dostałam jednocześnie maila od dwóch osób i teraz się skapnęłam, że chyba retuszowałam zdjęcie nie nowej346 tylko kogos innego - kto ma maila carina24 ????