Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyneczka7777777

ciemna linia ponizej pępkaa

Polecane posty

Gość Blondyneczka7777777

Czesc 5 dni od zakonczenia okresu a dokladniej wczoraj pojawila mi sie ciemna linia ponzej pepka ale po kilku godzinach znikla i dzsiaj nie ma po niej zadnego sladu... czy moze to byc oznaka ciazy? pozdrawiam

trochę za wcześnie na tę krechę. aaa i jak ona się pojawia to nie znika :)

Blondyneczka-----> Ciemna linia poniżej pępka (czasem także powyżej) to tak zwana kresa czarna (łac. linea negra) Jest ona charakterystyczna dla kobiet w ciąży i spowodowana jest dzialaniem hormonow ciążowych. Ale jak - jak napisała meaaa - pojawia się w późniejszych fazach ciąży i znika dopiero jakiś cas po porodzie. W Twoim przypadku jej pojawienie się moglo być wynikiem jakichś krótkotrwalych zburzeń hormonalnych. Gdyby sytuacja się powtarzała skontaktuj się z ginekologiem a jeszcze lepiej z endokrynologiem. Pozdrawiam! 🖐️🌻 :)

aha....zapomnialem odpowiedzieć na najwazniejsze - 5 dni po @ nie możesz być w ciąży! Chyba że nie była to prawdziwa @ lecz krwawienie (na ogół mniej obfite) we wczesnej ciązy, które pojawia się u niektorych kobiet i bywa utoższmiane z @. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości - zrób test :)

Dzięki Nadyiu za miłe słowa 🌻 :) A może zachęć męża by też został ginekologiem-położnikiem -amatorem (patrz mój profil/hobby). To bardzo pożyteczne i ciekawe hobby. Ja Zaczynałem mniej wiecej w Waszym wieku ale dopiero w epoce netu mogłem rozinąć swoją pasję a dzięki cafe słuzyć nią także poza swoją rodziną. Niestety tempo życia w realu nie pozwala mi poświęcić mu tyle czasu ile bym chciał :( Pozdrawiam Ciebie i małżonka! 🖐️

Gość Blondyneczka7777777
Bywalcu dziekuje bardzo za pomoc:* Teraz chociaz juz sie tak nie boje hehe;))