Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona177

Czy jeśli zrobiłam loda...

Polecane posty

Gość ona177

Znam kafeterie i ludzi tutaj wiem jacy potraficie być niektórzy bezczelni, ale ja chce porzadnych odpowiedzi.. no wiec tak jakiś czas wcześniej może miesiąc temu rozmawialam z chłopakiem na temat seksu oralnego.. po tym często o tym myślałam, on mówił że jest w stanie zrobić dla mnie wszystko i pewnego dnia zrobił mi minetę.. czulam się dziwnie, bo nie potrafiłam się przełamać, sprawić mu przyjemność.. inaczej zrobić loda. kilka dni temu przekonałam się do tego, mojemu chłopakowi strasznie się spodobało, bałam się, że bedzie mial o mnie zle zdanie, ale powiedział, że cieszy się, bo wie, że zrobię dla niego dosłownie wszystko tym bardziej, ze zarzekalam sie ze nigdy tego nie zrobie nawet dla niego... Moje pytanie.. ..jestesmy ze soba 6 miesiecy.. Czy wyszlam na dziwke?.. uwazacie, ze zle czy dobrze zrobiłam? czekam na odp.

Gość buraczana główka
Moim zdaniem nie. Przecież jesteście ze sobą bardzo długo i zrobiłaś to dla Niego.

Gość kwestia tego
jak Ty sie z tym czujesz jesli CI to odpowiada to w porzadku..zreszta to twoj facet a nie jakis dopiero co poznany koles..

Od kiedy w łóżku wychodzi się na dziwkę?? W łóżku kobieta powinna byc dziwką:-) Robienie loda to norma i nic nadzwyczajnego :-) O to chodzi żeby się dwojgu podobało :-) pozdrawiam :-)

Gość onak....
ile masz lat?

Gość ona19..88
nic :) Za nim miał wytrysk wycofałam się i polecialo na brzuszek :)

Gość a co hahahah
raz się żyje!!!!! kochana! faceci to uwelbiają! jeśli się postarasz to on będzie twój!!!

Gość ona19..88
18 lat mam.

Gość ona177
Uwielbiam smarowac gesiwem moje opadajace na uda łonówki i zaplatac je w warkoczyki. Najwiecej zaplotlam 25, ale wszystko jeszcze przede mna. Duzy problem mam z okolica rowa...( musze prosic brata o pomoc),tam nie potrzebne mi gesiwo, gdyz funkcje zelu modelujacego, spelniaja tu i owdzie w artystycznym nieladzie rozmieszczone rodzyny w kolorze dojrzalego kasztana...Najdluzzszy warkocz zapleciony na rowie siegal okolicy kolan, czy zasluguje na wpis do guinessa?

Gość espiacja
NO TEZ SIE ZASTANWAIALM NAD TYM JAK TO ZROBILAM 1WSZY Raz ale jestem dalej i teraz to norma;p

Gość ona177
Sorki za zmiane niku, no mam 18 lat i starałam się jak mogłam bo dla mnie to bardzo ważne bylo zreszta dla niego tez, z tego co widzialam byl zachwycony

Gość ona177
Uwielbiam smarowac gesiwem moje opadajace na uda łonówki i zaplatac je w warkoczyki. Najwiecej zaplotlam 25, ale wszystko jeszcze przede mna. Duzy problem mam z okolica rowa...( musze prosic brata o pomoc),tam nie potrzebne mi gesiwo, gdyz funkcje zelu modelujacego, spelniaja tu i owdzie w artystycznym nieladzie rozmieszczone rodzyny w kolorze dojrzalego kasztana...Najdluzzszy warkocz zapleciony na rowie siegal okolicy kolan, czy zasluguje na wpis do guinessa? TO NIE JA ;/

Gość ona177
espiacja - dobrze że to chociaz normalne, widze ze nie tylko ja sie tak czuje/lam ;p

Gość bjn
nie wyszłaś, ja się tez zarzekalam ze przespie sie z chlopakiem po roku znajomosci a przyszlo co do czego to zrobilam swojemu chlopakowi dobrze po miesiacu a kochalismy sie po ponad pieciu miesiacach ale dodam ze jestesmy ze soba nadal od ponad dwoch lat, jest moim pierwszym, po prostu nie ma reguly kiedy, wazne zebys czula cos do tej osoby i tobie to nie przeszkadzalo co robisz, pozdrawiam

Gość ona177
Dzieki za wypowiedz. no my tez dosc szybko poszlismy do lozka, no ale tak wyszło. Kocham Go on mnie chciałam tego by jemu dobrze było no i mam nadzieje, ze sie sprawdziłam :)

Gość espiacja
nie wiem jak to jest ale poszlam z moim po pol roku do lozka ajakos po roku zrobilam mu laske on niedawno po 2 latach powieddzil ze ejst ze mnie dumny ze sie szanuje i wogole takie tam mio mi sie wtedy zrobilo;]

Gość espiacja
no a teraz to juz norma kochamy sie jak kroliki i jak mam ochote to samam robie mu loda o mnie ni prosi o to on wie ze jak mam ochote too mu sama zrobie;d

Gość ona177
Myśle, że u mnie bedzie podobnie teraz;p bo dopiero zrobilam to 1 raz.

Gość ona177
Ale chciałabym jezcze poczytac inne wypowiedzi pisac.

Jak widze, chyba każda dziewczyna przed tym \"pierwszym lodem\" ma bardzo podobne watpliwości... Ja również miałam. zastanawiało mnie czy nie wyjdę na dziwkę, czy sprostam jego oczekiwania.... miałam ten plus, ze moj chłopak był również zielony w tych sprawach jak ja ;) i poszło oczywiście wyśmienicie... jesteście już ze sobą długo, więc myślę, ze nie ma na co dłuzej czekac, zobaczysz, ze nie ma nic wspanialszego niż widok skręcającego sie w spazmach rozkoszy faceta i to dzięki Tobie :D później będzie już z górki ;) . Mój związek trwa już 2 lata i do dnia dzisiejszego za każdym razem mojemu Wybrankowi ta przyjemność sprawia coraz większą rozkosz :)

Gość 123...
jestem przekonana, że twojemu chłopakowi się podobało, jego szacunek do ciebie wcale się nie zmniejszyl i w ogóle nawet mu taka myśl przez głowe nie przeszła :)

Dlaczego młodzież - czytaj PANIE - bo faceci z tym problemu nie mają - uważają że zrobienie loda facetowi to coś złego - czy TY straciłaś szacunek do niego jak ON robił Ci minetę?? Lodzik czy mineta to normalna i zupełnie przyzwoita część gry wstępnej - całkiem przyjemna z resztą

ale jesteście zdołowane przez fałszywą moralność.O czym myslicie w trakcie robienia loda mnie szokuje Nigdy nie zastanawiałem się nad tym żeby moją dziewczynę traktować jak dziwke dlatego że lubi seks i sprawia mi przyjemność robieniem loda a nad tym żeby jej też było przyjemnie i ja robiłem w tym czasie jej minetkę :)

Ale Wy dziwni jesteście. o czym Wy dyskutujecie. Co złego może być w robieniu loda , labo lizaniu cipki. Nie rozumię tego, gdy ktoś mówi , że zrobił to dla ukochanej osoby. Ja liżę cipkę mojej żony dla jej, ale i dla mojej przyjemności, bo to uwielbiam. Podobnie jest , gdy żonka mi obciąga. Seks oralny jest cudowny i nie widzę powodu, żeby robić to z obrzydzeniem, ale z miłości. Najlepiej pozycja klasyczna przy zgaszonym świetle. Czerpcie przyjemność z seksu!