Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona177

Czy jeśli zrobiłam loda...

Polecane posty

Gość uga buga
Wszystko jest OK :)

napisałaś że połykanie spermy to nic przyjemnego - ja się nie zgadzam - jak facet nie pali to jest to nawet smaczne - w ogóle robienie loda uważam za przyjemność dla obojga a nie tylko dla niego - lubię to robić i nie uważam się za dziwkę - kochamy się robię to tylko z nim i obojgu sprawia to przyjemność

Gość ona177
No widzicie a moj chłopak pali..

Gość ona177
I nie je owoców :D tzn, rzadko je :P wolę nie łykać :d ale też nie bede pluła jak coś , bo nie wiem co by sobie o mnie pomyślał.

Gość ile masz latek dziedziatko
13 ? czy mniej,taka dziwke,kotku,dobrze ze on ci zrobil minetke,a tak na margizensie,to twoje potrzeby sa na pierwszym miejscu

Gość ona177
ile masz latek dziedziatko 13 ? czy mniej,taka dziwke,kotku,dobrze ze on ci zrobil minetke,a tak na margizensie,to twoje potrzeby sa na pierwszym miejscu JAK JUZ CZYTASZ TO CALOSC! DWA RAZY PISALAM ZE MAM LAT 18!. I NIE UWAZAM, ZE MOJE POTRZEBY SA NA PIERWSZY MIEJSCU, TAK NIGDY NIE POWINNO BYC.!

Gość panmicha0
ona177 wiesz co morze sie myle ale powim ci szczeże to co myśle : wiec jeśli chodzisz z kimś 6 micesięcy masz 18 lat a nadodatek zrobiłaś mu loda dopiero po 6 miesiącach to migdy nie byłaś i nie beńdziesz żadną zdzirą . A tymbardziej jeśli on cie nieżucił to wierz mi że on myśli tak samo :D i prosze o odpowiedz na e-mali panmicha0@wp.pl

Gość Oleńka-*
Jestem olga mam 17 lat jestem z chłopakiem swoim już od ponad roku i dzisiaj zrobiłam mu loda też miałam takie obawy że jestem dziwka i wogóle ale ona powiedział że jak nie będę miała już nigdy ochoty to nie będę musiał tego robić on z przyjemnością mi zrobi minete. Tak apropo nie sypiamy jeszcze że sobą on twierdzi że mamy jeszcze na to dużo czasu. Nie jesteś dziwka i nie przejmuj się tym co inni mówią. Zazdroszczą he he pozdrawiam

Gość Oleńka-*
Ale czy dobrze zrobiłam może zrobiłam z siebie szmate nie wiem już sama.

Gość wcale nie wyuzdana
Ja mojemu zrobilam po niecalym miesiacu i bylam wtedy bardzo mloda a on bym moim pierwszym facetem. I nadal nie uwazam zebym wyszla na dz'ke, to zalezy tylko od tego czy facet jest tego wart.

Gość Zły Pan
Taak bardzo źle zrobłaś.... Tak czuj sie źle ja wiem o tym dużo czuj sie źle teraz twoj chlopak bedzie cie obgadywal itp!! Ja wiem jak to jest mnie wysmiali potem teraz domu niemam bo wszyscy mnie za dziwke uwazaja

Gość Carolinkaa...
Witamy w klubie.

Gość straciatella 23
widac ze gowniara jeszcze jestes ....

Gość chrysler
jak masz watpliwosci to mozemy sie umówic i mi zrobisz laske a ja ci minete i bedzie git hehehe żenada jeszcze nie widziałem faceta ktoremu to sie nie podoba

Gość djpaczas
Moim zdaniem jesli sie kogos kocha to robi sie dla niego wszystko i mysle ze to co zrobilas a nazywa sie to robieniem loda to nie jest nic strasznego.Tez chcialbym jesli mialbym dziewczyne zeby ona mi zrobila loda a ja jej chetnie minetke.mysle ze sex oralny to coraz czesciej norma wiec nie przejmuj sie tym i dalej wspolzyj ze swoim menem:)) pozdrawiam

Gość FankaLiverpool'u
Ja jestem jakas dziwna bo dla mnie zrobienie loda przy pierwszym sexie to byla norma i nie uwazalam sie za dziwke:D jak mozna sie w ogole za dziwke uwazac uprawiajac sex z factem na ktorym ci zalezy? tragedia. jakies moherowe wychowanie

Gość bodek
siema a propo robienia laski to żaden wstyd robiąc to swojemu chłopakowi pokazujesz, udowadniasz ze go kochasz i nie ma rzeczy których byś sie brzydziła także super

Gość BNARIO
LODA ROBIA TYLKO DZIWKI

Gość biała ;D
wiesz co jak mnie zapytał chłopak czy 'wezmę do buzi' wyleciał z łóżka moim zdaniem to nie jest w porządku ja np źle się czuje z tą myślą że mi tak powiedział a jakbym tak zrobiła to nie wiem.. przepraszał mnie rano ale nie wiedział za co bo był pijany i ja mu tylko podziękowałam za to że coś powiedział ale minęły 4 lata i do tej pory czasami się dopytuje o co mi wtedy chodziło może kiedyś mu powiem ale raczej nie szybko..;D tak wiec 100 razy bym się zastanowiła zanim bym to zrobiła nie wiem nie chce nie będę tego próbować... a później jakbyście zerwali to będzie na ciebie mówił że jesteś dzi*ką za przeproszeniem i że robiłaś mu loda czy coś w tym stylu...

Gość biała ;D
nie chcę cię obrażać jak coś ale ja bym się źle czuła...

Ja uważam że to jest wasza sprawa autorko w jaki sposób się kochacie, czy ktoś o tobie będzie mówił tak czy tak to nie zwracaj na to uwagi bo każdy jest mocny w gębie przed szklanym ekranem

Gość biała ;D
wiesz co takie komentarze możesz zachować do siebie ja uważam laski które robią lody to zwykłe dziwki i tyle a jeżeli chłopakowi zależy na tobie nigdy o nic takiego by cię nie poprosił takie jest moje zdanie a wy sobie możecie pierdolić różne takie farmazony...

Gość biała ;D
megapytong;wiesz co jakbym tak zrobiła jak ty nie chwaliła bym się tym bo zrobisz tak jednej drugiej czy trzeciej ale nie zdziw się jak one zaczną się mścić na tobie ;D