Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqww

Mezczyzna ma pytanie odnosnie mody .

Polecane posty

Gość eqww

Przed chwila kliknalem sobie chyba z nudow na jakis artykul i byl tam ten Jacykow , czy wy naprawde myslicie ze on sie tak swietnie ubiera , ja sie nie znam kompletnie ale w niektorych ubraniach to wyglada dla mnie jak pajac , teraz na onecie jest zdjecie w takim smiesznym berecie . Podoba wam sie jak on sie ubiera ?

Gość hhfggh
chyba cie powalilo:P nie podoba

Gość eqww
Ja tez go nie kojarzylem po nazwisku tylko z twarzy tam byl podpisany , wszedzie go promuja ze to swietny stylista .

Gość eqww
http://www.onet.pl/ na glownej na onecie jest zdjecie w takim berecie , pewnie zaraz zniknie ,wyobrazacie sobie w takim waszego faceta ?

Gość lhdsvlghds
do mnie jego strój nie trafia, śmieszny taki jakiś :D Buty ma wyjątkowo "dobrane" :D:D Heh kukiełka

Gość Obywatelu
Nie pytaj co Jacykow może zrobić dla ciebie, spytaj co Ty możesz zrobić dla Jacykowa.

Modny, czy nie - rzecz gustu, ale to on chyba kiedyś w jakimś progranie zwrócił uwagę na fakt, że nie nosi się białych skarpet do czarnych spodni i butów oraz skarpet do sandałów ( co często widać na naszych ulicach) ;)

Gość eqww
Makijaja> takie rzeczy to nawet ja wiem , bialych majtek tez nie nosze do czarnych spodni :)

czy ja dobrze wczoraj usłyszałam w wywiadze dla tvn style, że Jacyków ma 26 letniego syna?? czyli mial 14 lat jak go spłodził :o