Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzone zlamasy

Wlasnie przez takie artykulu nie cierpie pudelka

Polecane posty

ja tez mam matiza i uwazam ze jest super :) idealne miejskie auto, malo pali, wszedzie sie zmiesci. Pudelek jest pudelkiem. nie nalze sie nim przejmowc ;)

Gość pieprzone zlamasy
wiem wiem ale mnie to strasznie wnerwia, ze jakas grupka szmaciarzy moze bezkarnie pisac takie rzeczy.

Gość mofo
moim zdaniem powinien byc portal poswiecony takim wlasnie smutnym, smetnym, sfrustrowanym, przegranym zyciowo kaszalotom jakimi sa bez watpienia pismacy Pudelka :) Zamiast udawac ze maja cos do powiedzenia na temat innych i to jeszcze -niby- uszczypliwie jakby sami cokolwiek osiagneli czy chocby byli ladni - powinni pokazac swoje zdjecia, samochody o ile maja, powykrzywiane paluchy, itepe itede gdzies tak ponizej frytki i kobiety-konia by sie uplasowali : )

Gość halimmakhalifa
Zgadzam sie. Mogliby sobie odpuscic ten jad na kazdym kroku, bo to az niesmaczne. Nie rozumiem tej zolci wylewanej wiadrami na kazdego i to czasami ze zmyslonych powodow. Tez myslalam o tych dziennikarzach, chyba w ogole w zyciu im nie wyszlo. Owszem, moze niektore z naszych gwiazd sa zalosne, ale mozna ponabijac sie z nich w inteligentniejszy i bardziej kulturalny sposob.

Wiecie, to niekoniecznie musi być tak, że ludzie, którzy to piszą, to sfrustrowane pasztety, które wylewają swoje życiowe niepowodzenia pisząc nieprzyjemne rzeczy o innych. A może to po prostu młodzi ludzie, którzy nie mogąc znaleźć pracy gdzie indziej, bo nie mają doświadczenia na przykład, załapali się do Pudla, żeby pracować i zarobić jakąś kasę. Nie każdy może od razu pracować w Wyborczej... A że Pudel ma formułę, jaką ma, to muszą się niestety dostosować i pisać jakieś bzdurne historyjki dopasowane do zdjęć, które dostaną... A pisząc tak o tych, którzy piszą te artykuły, robicie dokładnie to samo, co im zarzucacie.

Pudel żeby istnieć musi prowokować. Po to jest rubryka \"komentarze\" żeby się wypowiedzieć. Bardzo często artykuły sformułowane są w sposób narzucający wypowiedź. Wiele razy przekraczają granicę przyzwoitości, ale to jest właśnie prowokacja. Dzięki temu mają darmową reklamę np na \"kafeterii\" bo o tym się tu teraz pisze.

mnie się nie podoba na pudelku, często jednostronne ocenianie co niektórzych... właśnie jak tego gościa... zdaję sobie sprawę, że robią to zapewnie celowo...ale...

Gość anka baranka 2 kije
czytałam to wczoraj:o madsakra nawet wyjśc niegdzie nie moze neidny człwoiek bo sie zaraz zlecą sępy i robią aferę ze ma taki a nie inny samochód...:o

Gość dżizasssss
co z wami? jak wam sie nie podoba pudelek to nie wchodźcie na ten serwis!! To jest z założenia plotkarski serwis, który wchodzi z aparatem do lodówki i pod kołdrę. Domorośli "redaktorzy" mają pisać teksty które szokują, zwracają uwagę, prowokują... Poza tym pamiętajcie o złotej zasadzie: nie ważne co piszą, byle pisali co do samego kolesia z papa dance... dziwne troche ze znany "muzyk" jeździ tylko matizem... nie jest to raczej najbardziej komfortowe auto dostępne na rynku... chociaż oczywiście może jeździć czym chce, nawet dorożką ;)