Gość pomocyOO Napisano Wrzesień 9, 2008 Jest kilka miejsc we Wrocławiu gdzie można wykonać zabieg laserem. Czy ktoś robił go we Wrocławiu? Nie wiem którą klinikę wybrać... ktoś pomoże? Jakieś rady od tych co przeżyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalulina Napisano Wrzesień 10, 2008 Nie rob! Poczytaj najpierw opinie innych. Specjalisci naprawde odradzaja tej operacji. To jest w miare nowa technika leczenia zwroku i nigdy nie wiadomo jak twoje oczy beda sie mialy 30 lat po operacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocyOO Napisano Wrzesień 10, 2008 upupupupup Wolę oślepnąć za 30 lat niż teraz do wieku 50 lat tak się męczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oleńka_11 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Miałam laser, ale nie we Wrocku, więc za bardzo ci nie pomogę... W każdym razie - to super sprawa :) po dwóch latach po operacji uważam, że było to jedno z najmądrzejszych przedsięwzięć w moim życiu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupuuuuuup Napisano Wrzesień 10, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Lipiec 31, 2019 We Wrocławiu polecam Spektrum. Bardzo nowoczesne centrum okulistyki i z bardzo doświadczonymi lekarzami. Zabiegi u nich są przeprowadzane profesjonalnie i zapewniają opiekę po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmolka 0 Napisano Maj 30, 2020 korekcja wzroku, na początku marca - udało się chyba na ostatnią chwilę bo tak to bym pewnie jeszcze czekała. a tu wszystko sprawnie, dobra opieka, dobre warunki...i teraz już mogę zapomnieć o okularach i soczewkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirma 0 Napisano Czerwiec 26, 2021 a w jakiej klinice? ja jestem zadowolona z Optegry poznańskiej i myślę ze to była idealna dezycja! bardzo mi pomogli, wsparli i przede wszystkim pozbyłam się wady wzroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
munda 0 Napisano Sierpień 24, 2021 W Pozku Optegra jest bardzo ok! też jestem z niej zadowolona a zabieg miałam 7 miesięcy temu! i nadal nie mogę się nadziwić ze tak można poprawić sobie komfort życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach