Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markkk08

Czy głębokie gardło jest naprawde dla was taką męczarnią??

Polecane posty

Gość Markkk08

Chciałem powiedzieć, że jestem teraz w stałym związku i nie mogę namówić partnerki na tą technikę, nie wiem czy sie boi, czy tego nie akceptuje ale nie chce o tym słyszeć. Jest to dla mnie dość kłopotliwe gdyż z poprzednią partnerką nie miałem w tej kwesti problemu nawet mieliśmy taką umowę, że zawsze za minetkę ona robiła mi głębokie gardło. Owszem nie od początku jej to wychodziło(odruch wymiotny itp) ale z biegiem czasu doszliśmy do perfekcji. Słysząc teraz stanowcze nie mojej partnerki, żeby nie być goło słownym lub być o to posądzonym sam chciałem przekonać się jak to jest wsadzić penisa aż do gardała i czy rzeczywiście to takie okropne. Wiec kupiłem w sexshopie żelowego 20cm członka i powiem wam tak ćwiczyłem z nim tydzień i bez probemu udawało mi sie go zmieścić prawie całego. Biorąc pod uwagę że średnia długość penisa nie przekracza 18 cm to naprawdę nie jest takie trudne. Oczywiście na początku naciągało mnie itp ale powoli gardło się przyzwyczaja i jest ok. Zatem teraz dziewczyna nie może mnie posadzić, że nie wiem jak ona sie czuje bo już wiem, że to wcale nie takie straszne ale trzeba poćwiczyć i się nie bać. Jak zatem mam jej to wytłumaczyć?? Ja dla nie robie wszystko, a mi właśnie brakuje bardzo tej pieszczoty i tego widoku gdy cały penis znika w jej ustach. Mam nadzieję, ze nie potraktujecie mnie jak zboczeńca itp. poprostu podnieca mnie strasznie ten widok, każdy ma hopla na punkcie czegoś innego. Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi.

Gość Markkk08
Co masz na myśli pisząć TLTR???

Gość dsdf
wiesz, chyba trochę co innego jak sam wsadzasz sobie żelowego członka, nad którym masz całkowitą kontrolę a co innego jak dziewczyna ma w gardle członka nad którym panuje (albo nie panuje ;)) ktoś inny, może potrzeba jejwiecej czasu żeby całkiem zaufała w twoja kontrolę??

Gość julkaaaaaaa1234
fakt,technika technika....moze ona po prostu krzyczy nie,bo boi sie ze jej nie wyjdzie i glupio jej bedzie, a to by znaczylo ze jej zalezy,serio...ale robi Ci loda normalnie?jezeli tak to spokojnie...z czasem sama zacznie polykac go,musi sie jej to tylko spodobac i musi to lubic

Gość ale gupia ta wypowiedz
musi to na Rusi.

Gość dobra dupa
Nie mozesz byc zbyt stanowczy i obcesowy w swojej propozycji. Sproboj porozmawiac i przedstawic jej swoje oczekiwania. Dla osoby, ktora nigdy tego nie robila wydaje sie to niemozliwe. Pamietaj, ze najlepsza pozycja (na poczatek) to taka, gdy glowa jest max odchylona. Niech sie polozy na lawie i sposci glowe tak by przelyk byl prosty. nic na sile, tu potrzebne jest zaufanie :))