Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietylko

Kobieca zdrada

Polecane posty

Gość nietylko

Jestem studentka psychologii i pisze prace na powyższy temat. Proszę kobiety które mają za sobą zdradę o podzielenie sie swoja historia i przemysleniami na ten temat. Czy chodziło tylko o seks? Czy do zdrady lub romansu doszlo z waszej inicjatywy czy tez uleglyscie mezczyznie ktory byl wami zainteresowany? Czy macie lub mialyscie wyzuty sumienia? W jakim stanie był wasz zwiazek kiedy do tego doszlo? Czy wasz partner dowiedzial sie o tym i czy wasz zwiazek przetrwal? W jaki wieku wtedy bylyscie?

Gość helga342
jeśli Ci zależy to podaj maila, nie chce mi się tu wypisywać bo zaraz sami święci się zejdą i będą ku**mi rzucać

zapomniałeś Gienek jak młody byłeś; te z architektury przy tych z medycyny to były niczym wieże obronne. Do tej pory zresztą rykowisko na Woli jest popularnym miejscem wśród knajpianych jeleni A najłatwiejsze i najfajniejsze w całej wawce były panie od fikołków (znaczy; z AWF-u)

Gość 2 razy sie zdarzylo.
tylko i wylacznie sex.. nigdy sie nie wydalo - aha ! zaluje tego bardzo;/ Gwoniara nie jestem....ale wogole zaluje. Zrobilam to z facetm, ktory sie we mnie zakochal...aj potraktowalam to zupelnie inacxzej. pzniej bylo mi glupio a on aangazowal sie jeszcze bardziej...dziwnie bylo. juz nie utrzymuje z nim kontaktu. ale pozniej widywalismy sie z rok czasu - po kolezensku. kochanek slaby, ale kolega swietny ;)

Gość *chaos*
daj maila to napisze, nie bede sie tu wywnetrzac (i napisz cos wiecej o sobie, chce miec pewnosc, ze jestes tym za kogo sie podajesz)

soczystej? eee - nie lubię takich bo plamią tapicerkę w aucie..

Napisz coś więcj o tym co chcesz dokładnie wiedzieć, jak dużo szczegółów, czy tylko same ogólne rzeczy....