Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja W.

Jak często pijecie alkohol??

Polecane posty

Gość ja notorycznie
anette_123 zadnen odwyk to zalezy od czlowieka jak ktos sie podatny to sie uzalezni od jedego piwa i bedzie alkoholikiem. przez 7 lat tak balowałem. ja z dnia na dzien tak rzucilem :)

Gość ja notorycznie
powiedzmy ze tak :) bo picie i palenie to jest zwykla glupota :)

Gość kapidal
1-2 razy na tydzień, nie częściej. I zawsze do twaorzystwa. Zdecydowanie najczęściej klasyczne drinki z colą - bardzo lubię np. colę z Pure Vodka - bo niby alkohol bardzo delikatny, a jednak swoją moc przekazuje. Pewnie, że to kwestia gustu, ale też odradzam picie zbyt często.

Gość lamiazarcho
2lub 3 razy w miesiącu wino czerwone, bo uwielbiam winko,

Gość kubusekos
2 razy w tygodniu, najczęściej piątek i sobota, do towarzystwa. W tygodniu raczej nigdy, raz na ileś miesięcy się może zdarzyć. Najczęściej proste drinki z colą i z pure vodka - pod względem smakowym takie zestawienie mnie totalnie rozwala - po prostu jest najlepsze. A sama wódka delikatna, ma przyjemny zapach - mojej kobiecie też odpowiada.

2/3 razy w miesiącu. Jeśli chodzi o te piwa to dla ludzi którzy je piją często piwo to po prostu napój jak dla niektórych cola. Problem zaczyna się wtedy kiedy pije się żeby się upić lub nawet podciąć bo od tego wszystko się zaczyna. www.100club.pl

Gość gość
Prawie codziennie piwo, weekend wódkę albo wino.