Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka baranka 2 kije

Prosze zmotywujcie mnie!!

Polecane posty

Gość anka baranka 2 kije

bardzo prosze zmotywujcie mnie do skończenia prawka i zdania w końcu bo od 2 lat to odwlekam a musze tylko złożyc papiery i ustalic termin egzaminu:o

Gość daaaddaas
po co bedziesz robila, jak ci nie jest potrzebne i nie masz samochodu, to nie rob, mozesz jeszcze poczekac kolejne 2 lata w ogole prawo jazdy jest teraz malo potrzebne ;]

Gość dwunasty dzien dupy...
ja robie juz 10 rok :o

Gość anka baranka 2 kije
maskara no nie??poprostu cały czas to odkładam na jakiś czas i tak mi schodzi...:o samochodu nie mam ale zawsze mogłabym pożyczyć zwłaszcza ze mam szkołe i pracę daleko...i tłukę sie autobusami:o

Gość anka baranka 2 kije
zdać myslę zdam...bo czasem jeżdzę..a poza tym to nie ejst jakaś niewiarygodna umiejętność :o

No to bierz dupę w troki i popierdalaj biegusiem do ośrodka!! Jak będziesz siedzieć na forum, to na pewno nic nie załatwisz... A jak jeszcze poczekasz, to Ci się kurs przedawni i będzie dupa z prawka, albo kolejny tysiączek na kurs.

a po kiego ci prawko, po to żeby leżało w szufladzie nieużywane ?? wiele ludzi nie posiada i nie płaczą z jego braku :classic_cool:

kurs sie nie przedawnia :P rozumiem zebys nie zdała i bala sie isc na kolejny egzam albo byla zniechecona ale zrobic kurs i 2 lata sie zbierać???? szkoda twojej wydanej kasy tylko ....na co czekasz :P

Gość abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja zrobiłam 6 lat temu i od tego czasu ani razu nie jechalam samochodem

Gość anka baranka 2 kije
jesteście kochani:P

moja ciotka jest włascicielka osrodka nauki jazdy ( desiree - bardzo znany osrodek w Lublinie zreszta:P ) i naprawde nie wiem skad wy macie takie informacje ze kurs sie przedawnia bo tak nie jest....

Gość anka baranka 2 kije
no raczej nie...ale ja mam tak że mam wyjeżdzone jazdy, muszę zdać wewnętrzny egzamin tzn. teorie i juz mogę składać papiery....leń:O

egzamin wewnetrzny to pic na wodę szkoda ze tak z tym zwlekałaś bo teraz sie naczekasz na egzaminy i musisz troche pojezdzić, do roboty:)j

Gość anka baranka 2 kije
no własnie zaczełam sobie testy na necie rozwiązywac.....może w końcu sie uda:)

a ja bym na nece nie polegala,czasem zmieniaja sie przepisy i dodaja nowe pytania z pierwszej pomocy np i w osrodku dostaniesz plyte z testami wszystko pogrupowane po kolei a takie na necie to tylko kupa błędów , ale powodzenia 🖐️

Gość anka baranka 2 kije
możliwe.....ale ogólne przepisy mogę juz na tym poćwiczyc a w ośrodku i tak zapytam...dzięki:) 🖐️

Vaniliowa pewności nie mam, wydaje mi się, że kiedyś tak było... Ale jakbyś nie napisała, że to nieprawda, to może by uwierzyła i szybciej się zebrała do tego ;)